Nu sættes 20 eksklusive ejerlejligheder til salg

Frem mod december 2024 bygger MT Højgaard 20 eksklusive ejerlejligheder på Dalum Papirfabrik i Odense. De sættes nu til salg.

MT Højgaard Property Development står bag 20 eksklusive ejerlejligheder på Dalum Papirfabrik i Odense. Lejlighederne opføres i en af papirfabrikkens gamle bygninger, Hollænderhuset.

Ifølge en pressemeddelelse fra projektudvikleren bliver lejlighederne mellem 120 og 200 kvadratmeter store. Priserne kommer til at ligge på mellem cirka 4 og 8 millioner kroner, men så lover MT Højgaard også, at lejlighederne bliver blandt de mest eksklusive på Fyn.

De 20 ejerlejligheder etableres i New Yorker-stil. Penthouselejligheden bliver udstyret med eget tårn, hvor der er i dele af lejligheden er mere end 6 meter fra gulv til loft, indskudt dæk og ovenlysvinduer med direkte kig til himlen, skriver MT Højgaard.

– Der er tale om lejligheder af en karakter, der sjældent udbydes i Odense. Beliggenheden tæt på Odense Å er i topklasse, og det bliver nogle enormt flotte lejligheder i New Yorker-stil, hvor bygningens industrielle aura og historie bevares, udtaler Henrik Christoffersen fra Home Ejerlejlighedsbutikken Odense, der netop har sat lejlighederne til salg.

Udbygningen af området er i fuld gang

Lejlighederne bliver en del af den nye bydel, der opføres på den grund, der frem til 2012 husede Dalum Papirfabrik, hvor produktionen blev indstillet.

Den nye bydel på grunden kommer til at bestå af dels nybyggede boliger, og dels renovering af dele af den eksisterende bygningsmasse, hvor man blandt andet bevarer den gamle fabriks shedtage ud mod Dalumvej, hvor dagligvarebutikken Netto vil ligge samt parkeringshuset.

Dalum Papirfabrik kommer i alt til at rumme 442 boliger fordelt på 301 lejelejligheder, 63 rækkehuse, 20 eksklusive ejerlejligheder og 58 seniorboliger. Hertil kommer der dagligvarebutik, parkeringshus fælleshus, naturlegepladser og flere grønne arealer.

MT Højgaard Property Development står bag 20 eksklusive ejerlejligheder i Hollænderhuset på Dalum Papirfabrik i Odense. Foto: PR.
MT Højgaard Property Development står bag 20 eksklusive ejerlejligheder i Hollænderhuset på Dalum Papirfabrik i Odense. Foto: PR.

Bag bydelen står MT Højgaard Property Development. C.F. Møller er arkitekt. Dalum Papirfabrik ventes at være fuldt udbygget i løbet af 2024.

Udlejningen af lejeboliger i området er i fuld gang, men lejlighederne i Hollænderhuset er de første ejerboliger, der sættes til salg.

– Vi vil gerne have, at Dalum Papirfabrik bliver en bydel, der favner bredt – både når det gælder beboere og boligtyper. Med Hollænderhusets lejligheder kan vi tilbyde noget, man ikke finder mange andre steder på Fyn, siger Frederik Østergaard Kristiansen, projektudviklingsdirektør i MT Højgaard Property Development, der står bag Dalum Papirfabrik.

Lang interesseliste

Lejlighederne bliver opført som projektsalg, og er man tidligt ude, har man som køber mulighed for at få medindflydelse på indretningen i samarbejde med udvikle MT Højgaard Property Development

– Der er cirka 70 par på interesselisten, så det siger noget om, at den interesse der er for projektet, og særligt for de forholdsvis få boliger af den her kaliber, siger Henrik Christoffersen fra home.

De 20 eksklusive boliger bliver da også de eneste af deres art i Dalum Papirfabrik.

Fakta om de 20 ejerlejligheder i Hollænderhuset

  • Opføres i den gamle industribygning Hollænderhuset, der er beliggende i den nordøstlige ende af Dalum Papirfabrik
  • Bygningen er på fire etager
  • Lejlighederne får en størrelse på mellem 120 og 200 kvadratmeter – de fleste bliver på mellem 140-160 kvadratmeter
  • Lejlighederne får en loftshøjde på minimum fire meter og helt op til seks meter, industrivinduer og store tilbagetrukne altaner

Kilde: MT Højgaard Property Development.