Ny afdelingsleder for Byggeri i Aalborg

Mette Hesthaven bliver ny afdelingsleder for Byggeri i By og Land i Aalborg Kommune. Hun kommer med erfaring fra ansættelser hos kommuner, styrelser og i det private.

Fredag den 1. marts 2024 starter Mette Hesthaven som ny afdelingsleder for afdelingen Byggeri i By og Land, Aalborg Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Ifølge Aalborg Kommune kommer Mette Hesthaven med en baggrund, der byder på flere ansættelser hos kommuner, styrelser og i det private.

Senest hos Viborg Kommune, hvor Mette Hesthaven siden 2021 har været leder af en afdeling med godt 20 medarbejdere, der beskæftiger sig med byggesagsbehandling, registrering i BBR og oprettelse af nye adresser.

– Jeg glæder mig meget til at byde Mette velkommen. Hun kommer med en solid erfaring fra andre kommuner, der både er lidt større og lidt mindre end Aalborg, udtaler direktør i By og Land Alvaro Arriagada.

– Samtidig har det for mig vægtet tungt i rekrutteringen af Mette, at hun udover at være en dygtig personaleleder har et skarpt øje for omverdenen, herunder særligt erhvervslivet, og at hun er opsøgende i forhold til at skabe og udvikle netværk.

Mette Hesthaven er uddannet bygningsingeniør fra Aarhus Ingeniørhøjskole i 2005 og har brugt sin uddannelse bredt på tværs af fagligheder og organisationer.

– For mig er det vigtigt, at man som kommune har blikket for, at borgere og virksomheder får en oplevelse af et sammenhængende forløb gennem kommunens forskellige forvaltninger, og at man – uanset udfaldet af den sag vi behandler – har en oplevelse af en kompetent og professionel myndighed, udtaler Mette Hesthaven.

Mette Hesthaven er i øvrigt næstformand (aktuelt fungerende formand) i Dabyfos bestyrelse. Dabyfo er en upolitisk forening, der har til formål at samle ledere og medarbejdere, der beskæftiger sig med kommunal byggesagsbehandling. Hun er også medlem af faggruppen KTC-byggelov.

Mette Hesthaven er 45 år, mor til to og bor i Støvring.