Ny byggeleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde

Helene Lau Adrian er ny byggeleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde. Hun kommer fra lignende stillinger hos henholdsvis CG Jensen og JCN Bolig.

Helene Lau Adrian er ansat som byggeleder hos Dansk Boligbygs afdeling i Roskilde. Hun er blevet tilknyttet byggepladsen på Kvægtorvet i Slagelse, hvor Dansk Boligbyg i totalentreprise for OK Fonden bygger et friplejehjem og et seniorbofællesskab. Det skriver totalentreprenøren i en pressemeddelelse.

Helene Lau Adrian kommer til Dansk Boligbyg med en god portion erfaring og har tidligere været ansat som byggeleder hos JCN Bolig og senest hos CG Jensen. Hun er uddannet bygningskonstruktør fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi i 2020.

Nu ser hun frem til at komme i gang med arbejdet, da hun er er “vild med hverdagen på byggepladsen”.

– Jeg bryder mig ikke om at sidde ved computeren, jeg vil meget hellere ud at bygge. Luk mig ud af skuret og send mig ud på byggepladsen, hvor jeg kan se, hvad vi bygger, udtaler Helene Lau Adrian.

Hun peger desuden på, at der er et godt sammenhold på projektholdet.

– Allerede til jobsamtalen fik jeg at vide, at Dansk Boligbyg har stort fokus på, at holdene sammensættes rigtigt – både fagligt og personligt. Det var én af de ting, der gjorde jobbet attraktivt for mig, og indtil videre er mine forventninger blevet 100 procent indfriet.

Helene Lau Adrian er 32 år og bor i en lejlighed i Næstved. Hun drømmer dog om at finde et landsted i nær fremtid, da hun har en hest.