Ny direktør i spidsen for 36 håndværkerbutikker

Peter von der Hude skal som ny salgsdirektør tage Sanistål part of Ahlsells 36 håndværkerbutikker til næste niveau.

Den garvede butiksmand Peter von der Hude har fået ansvaret for håndværkerbutikkerne hos Sanistål part of Ahlsell og skal blandt andet stå i spidsen for at få udbredt Ahlsells butikskoncept til Sanistål, der sidste år blev opkøbt af den svenske koncern.

Fra den 1. januar tiltrådte han som salgsdirektør med ansvar for de 36 håndværkerbutikker, heriblandt 11 mobile selvbetjeningsbutikker. Det skriver Ahlsell i en pressemeddelelse.

Han kommer senest fra en stilling som salgsdirektør for Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker, hvor han var i fem år og blandt andet stod for at udrulle et nyt butikskoncept. Tidligere har han været driftsdirektør for byggemarkedskæden Optimera, stormagasinchef for Salling i Aalborg, varehuschef for en række Føtex-varehuse og administreredne direktør for Løgismose Vin og Delikatesser.

“I sin nye stilling skal Peter von der Hude styre håndværkerbutikkerne sikkert videre på den vækstrejse, som blev skudt i gang, da Sanistål sidste år blev overtaget af Ahlsell-koncernen, der har mere end 300 håndværkerbutikker i Norden”, lyder det i meddelelsen.

Den nye direktør for butikkerne i Danmark skal blandt andet stå i spidsen for at få udbredt Ahlsells butikskoncept og få etableret flagskibsbutikker i de største byer i landet. I 2024 venter også lanceringen af et nyt 24/7-koncept.

Herudover skal han sætte sin solide brancheerfaring og store viden om markedet og kunderne i spil i forhold til at få løftet og udviklet butiksoplevelsen, blandt andet ved at udvide sortimentet, tilbyde nye attraktive private labels og skabe spændende butiksaktiviteter lokalt, lyder det i meddelelsen.

Om Ahlsell

Ahsell har en omsætning på omkring 33 milliarder kroner, næsten 8.000 medarbejdere, over 300 butikker og fire centrallagre.

Ahlsell er til stede i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen og Polen.

Ahlsell Danmark beskæftiger cirka 850 medarbejdere i tre forretningsenheder:

Sanistål – part of Ahlsell: Leverandør af et omfattende service- og produktprogram til industri, byggeri og andre brancher, blandt andet VVS, stål og metaller, beslag og sikring, værktøj, teknik, el, befæstelse, kemi, forbrugsvarer og personligt udstyr.

Ahlsell REF: Leverandør af helhedsløsninger for direkte og indirekte køle- og varmepumper til en række brancher.

VVS-Trading: Leverandør af VVS-artikler til især byggemarkeder og andre detailhandlere.

Kilde: Ahlsell.