Mattias Thorsteinsson er ny Hotel Manager i Zleep Hotels. Foto: PR.
Mattias Thorsteinsson er ny Hotel Manager i Zleep Hotels. Foto: PR.

Zleep Hotel Copenhagen Arena bliver hotelkædens største hotel til dato med 211 værelser, fitness, reception og bar samt en stor lounge med plads til hotellets mange gæster. Det er derfor ingen tilfældighed, at Zleep Hotels’ nye Hotel Manager er øvet i at drifte hoteller med stor værelseskapacitet.

– Når man har med et større hotel at gøre, er det essentielt med et godt overblik og forståelse for sin forretning, og her glæder jeg mig til at bidrage med mine kompetencer inden for blandt andet drift, ledelse og medarbejderudvikling, fortæller Mattias Thorsteinsson, der startede som Hotel Manager i Zleep Hotels den 1. marts.

Mattias Thorsteinsson kommer fra en lignende stilling som Hotelchef på Cabinn City i København og har også tidligere erfaring fra First Hotels.

Med en beliggenhed helt i top tæt på både metro, tog, motorvej og lufthavn er hotellet let tilgængeligt, og både indre by og Københavns Lufthavn kan nås på under 15 minutter med offentlig transport. Med alle ydre omstændigheder på plads er det nu op til Mattias Thorsteinsson at skabe den helt rette indre hotelatmosfære.

– Det er vigtigt for mig, at hotellet får en hjemlig atmosfære i varme omgivelser, og derfor vil mine gæster altid blive mødt af et smilende personale. Jeg sætter en ære i at motivere og udvikle mine medarbejdere, så gæsteoplevelsen bliver så god som overhovedet mulig. Jeg er sikker på, at Zleep Hotel Copenhagen Arena nok skal komme godt fra start, og jeg glæder mig meget til at åbne Ørestads nye, centrale hotel, fortæller Mattias Thorsteinsson om det kommende Zleep hotel, der åbner den 1. april.

Rekrutteringsprocessen er allerede i fuld gang. En proces der ligeledes prioriteres højt af den nye Hotel Manager, for hvem medarbejderne udgør den allervigtigste ressource.