Ny leder af NCC’s funderingsenhed

Den 1. november 2022 tiltrådte Frank Roland Nielsen stillingen som ny områdedirektør i Hercules Fundering, NCC Infrastructure.

Hercules Fundering er en del af NCC’s anlægsenhed beskæftiger omkring 100 medarbejdere i Danmark.

Det gør enheden til en af Danmarks største funderingsvirksomheder.

Afdelingen arbejder med alle typer funderingsopgaver fra komplekse byggegruber til store havneprojekter.

Ifølge en pressemeddelelse fra NCC skal Frank Roland Nielsen nu stå i spidsen for Hercules Fundering. Han bliver dermed ansvarlig for den samlede drift og udvikling af virksomhedens danske funderingsaktiviteter.

– Hercules Fundering har gennem de seneste år udviklet sige til at være en af de førende funderings- og vandbygningsvirksomheder i Danmark, og den position skal vi fastholde. Jeg er overbevist om, at Frank er den helt rette til at fortsatte rejsen mod flere spændende, komplekse funderingsprojekter, udtaler Flemming Carlsen, der er direktør i NCC Infrastructure, Danmark, i meddelelsen.

Af pressemeddelelsen fremgår det videre, at Frank Roland Nielsen kommer med mange års erfaring inden for fundering og vandbygning.

Han har blandt andet en fortid hos Per Aarsleff Fundering og har senest været afdelingschef for fundering- og vandbygning hos Munck Havne og Anlæg.