Ny projektleder i spidsen for byggeri af 42 seniorboliger i Gilleleje

Dansk Boligbyg har ansat en ny projektleder i Roskilde-afdelingen. Hans første opgave bliver at arbejde med færdiggørelsen af et stort projekt i Gilleleje.

Dansk Boligbyg har ansat Michael Thygesen som projektleder i Roskilde-afdelingen fra den 1. september. Det skriver entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Michael Thygesener uddannet bygningskonstruktør fra KEA og drev sideløbende sin egen snedkerforretning. Han har senest arbejdet som projektleder og entrepriseleder hos HP Byg og det konkursramte Q-Construction.

Oprindeligt er han uddannet som tømrer og snedker fra Rødovre Erhvervsskole og har arbejdet i disse roller for MT Højgaard, Enemærke & Petersen og Einar Kornerup.

OK Fonden valgte for nyligt Dansk Boligbyg som ny totalentreprenør for opførelsen af 42 seniorboliger i Gilleleje.

Michael Thygesen første opgave bliver at sørge for at projektet forløber som planlagt og afsluttes inden for tidsplanen.

– Jeg har lidt en blækspruttefunktion i projektet – jeg skal styre tid, økonomi og kvalitet. Det indebærer, at jeg skal have overblik over alle aftaler og alle medarbejdere og samarbejdspartnere på byggepladsen. Jeg trives godt med dette ansvar, da struktur og orden er nogle af mine stærkeste sider, udtaler Michael Thygesen.

Michael Thygesen bor i Helsingør med sin kone og to børn. Når han ikke tilbringer tid med sin familie, elsker han at løbe eller cykle i naturen eller at tage sig af små projekter i hjemmet og haven.

Han har tidligere rejst meget og været en del af ”De Berejstes Klub”, hvor han har taget på længere ture til blandt andet Sydamerika og Himalaya.