Han står i spidsen for projekt med 200 boliger i Aalborg

Simon Grønhøj Hørbye Jensen er ny projektleder hos Dansk Boligbyg. Han skal de kommende tre år arbejde med projekt med over 200 boliger.

Saltumvej er et stort alment boligområde i Aalborg, som administreres af Alabu Bolig. Områdets 120 lejligheder fra omkring 1970 rives ned og erstattes af punkthuse i tre-fem etager og rækkehuse med i alt 182 boliger. Yderligere skal 19 gårdhuse renoveres.

Entreprisen løses af Dansk Boligbyg i samarbejde med ingeniører fra Niras og arkitekter fra Rum i løbet af de kommende tre år.

Her kommer Simon Grønhøj Hørbye Jensen, der er blevet ansat som ny projektleder hos Dansk Boligbyg, til at arbejde sammen med fire kolleger. Det oplyser entreprenøren i en pressemeddelelse.

Simon Grønhøj Hørbye Jensen er oprindeligt uddannet tømrer, men i 2014 valgte han at videreuddanne sig og blev uddannet bygningskonstruktør fra Professionshøjskolen UCN i 2017.

Alabu Boligs afdeling på Saltumvej i Aalborg får en stor overhaling. Visualisering: Rum.
Alabu Boligs afdeling på Saltumvej i Aalborg får en stor overhaling. Visualisering: Rum.

Han har siden været entrepriseleder hos HP Byg, bygge- og projektleder hos Eurodan-Huse og daglig leder hos Green House.

– Det er det største byggeprojekt, som jeg har været en del af, og jeg ser frem til at lære en masse. Der er et godt fagligt fællesskab hos Dansk Boligbyg. Jeg oplever, at mange kolleger har lyst til at dele deres erfaringer og hjælpe mig. Ikke kun kolleger fra min egen afdeling i Aalborg, men fra hele Dansk Boligbyg, udtaler Simon Grønhøj Hørbye Jensen.

Simon Grønhøj Hørbye Jensen bor i Terndrup ved Aalborg med sin hustru og tre børn på 3, 13 og 13 år. Ud over at træne derhjemme spiller han også padel tennis og badminton.