Ejendomsmæglerkæden Nybolig lancerer et nyt koncept, hvor køberne hjælpes til at finde den rette bolig ud fra deres behov. Foto: PR.
Ejendomsmæglerkæden Nybolig lancerer et nyt koncept, hvor køberne hjælpes til at finde den rette bolig ud fra deres behov. Foto: PR.

Ejendomsmæglerkæden Nybolig lancerer et nyt koncept, Nybolig Køberrådgivning, hvor køber hjælpes af en personlig rådgiver til at finde drømmeboligen ud fra deres behov. Ifølge ejendomsmæglerkæden er konceptet udbredt i USA, og det spås en stor fremtid i Danmark, lyder det i en pressemeddelelse.

– Når man køber bolig i dag, møder man stort set kun en mægler på fremvisninger, og når kontrakten skal skrives under. Men der er brug for hjælp og rådgivning langt tidligere i forløbet, hvor man ikke har fundet den rette bolig og måske ikke en gang er helt bevidst om sine behov og krav til boligen, udtaler Peter J. Mattsen, der er administrerende direktør i Nybolig.

Med konceptet tilbyder Nybolig kunderne rådgivning til at prioritere, hvilke af deres ønsker der vejer tungest – og om de overhovedet kan lade sig gøre. Mægleren kan også finde konkrete boliger, der passer til købers ønsker og være den kritiske hjælper på fremvisninger, skriver Nybolig.

Mægleren tager med ud og kigger på udvalgte boliger og hjælper både med at forhandle pris og lave papirarbejdet.

Med det nye tiltag har Nybolig ambitioner om at vokse sig til Danmarks største ejendomsmæglerkæde.

– Jeg tror, at det nye koncept bliver startskuddet til et paradigmeskifte i ejendomsmæglerbranchen. I dag går danskerne primært til en mægler, når de skal sælge deres hus eller lejlighed, men i mindre grad for rådgivning til at finde den nye bolig. Den service, vi som mæglere er i stand til at give boligkøbere på baggrund af deres ønsker, er imidlertid meget efterspurgt og kan lette en ofte meget svær og hård proces betydeligt for kunderne, siger Peter J. Mattsen.

Nyboligs udvidede køberrådgivning er allerede lanceret i en række Nybolig-forretninger over hele landet.