Eriksen Arkitekter har udviklet og tegnet Nordbjerg Aarhus, der nu er solgt projektet videre til Generator Holding og Rydahl Finans. EDC Projekt Poul Erik Bech står for udlejningen af de 172 boliger. Visualisering: Erik Arkitekter.
Eriksen Arkitekter har udviklet og tegnet Nordbjerg Aarhus, der nu er solgt projektet videre til Generator Holding og Rydahl Finans. EDC Projekt Poul Erik Bech står for udlejningen af de 172 boliger. Visualisering: Erik Arkitekter.

Eriksen Arkitekter er udvikler og totalrådgiver og har tegnet Nordbjerg Aarhus, omfatter 172 lejeboliger med et-fire værelser. Eriksen Group og KAUP har solgt projektet videre til Generator Holding og Rydahl Finans, og EDC Projekt Poul Erik Bech er nu valgt til at stå for udlejningen af de eksklusive boliger.

Nordbjerg Aarhus omfatter i alt 13.400 kvadratmeter boliger. Det har været undervejs i en årrække og nu er de første lejligheder til udlejninger klar, skriver ejendomsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Det er en utrolig god beliggenhed. De 172 boliger ligger fantastisk godt – tæt på Aarhus Universitet, Skejby Sygehus, kun 50 meter fra letbanen og 2 kilometer fra centrum. Samtidigt er arkitekturen virkelig spændende med inspiration fra en bjergkæde, og de grønne fællesarealer bliver af en meget høj kvalitet. Første etape med 53 boliger er nu bygget færdigt og står klar til udlejning og indflytning. Anden etape på 81 boliger er ved at blive bygget færdige og er successivt indflytningsklare i perioden 1. juli til 15. august. Alle 172 boliger står færdige i midten af september 2022, så byggeriet er nået langt, og vi glæder os til at byde de mange nye beboere velkomne, udtaler Morten Tousgaard, udviklingschef i Generator Holding.

Nordbjerg ligger på Christiansbjerg i den nordlige del af Aarhus mellem Randersvej, Stockholmsgade, Kalmargade og Malmøgade. Bygningerne er i to-seks etager og ligger i et område, hvor flere projekter er undervejs – herunder La Tour Tower, hvor Hotel La Tour tidligere lå.

– Vi er superglade for at have fået udlejningsopgaven med hele 172 lejeboliger i Nordbjerg Aarhus, der er et smukt og spændende projekt, som rigtig mange i Aarhus og omegn kender. De velindrettede lejligheder er designet i 32 forskellige typer på 52-148 kvadratmeter, så de passer til både studerende, børnefamilier og seniorer, der ønsker at bo i et hyggeligt kvarter tæt på midtbyen og i forskellige boliger med et stort grønt fællesareal, siger Camilla Skovgaard Jonassen, EDC Projekt Poul Erik Bech.

– Bebyggelsen kommer også til at omfatte rækkehuse i to plan med egne haver og med adgang til det samlende gårdanlæg i midten, så der er boliger til enhver smag og til alle aldre, siger Camilla Skovgaard Jonassen, EDC Projekt.

“Nordbjerg har gode fællesområder og -aktiviteter med legeplads, petanquebane, grillområde og borde og bænke, en multisportsbane, parkeringskælder med 117 parkeringspladser, der kan lejes og cykelparkering og mange grønne områder”, skriver EDC Projekt Poul Erik Bech i pressemeddelelsen og påpeger, at der desuden er ladestandere til elbiler og elcykel i parkeringskælderen.

For godt 182 millioner kroner står Dansk Boligbyg i hovedentreprise for byggeriet af projektet, der samlet omfatter 18.000 kvadratmeter med parkeringskælder.

Første åbent hus er den 19. juni 2022. Læs mere om Nordbjerg Aarhus på www.nordbjerg-aarhus.dk.