Nyt partnerskab vil sætte solceller på boligforeninger

Ennogie Solar Group og DKTV vil med et nyt partnerskab sætte strøm til boligforeninger ved at etablere solceller på taget.

Ennogie Solar Group har indgået en samarbejdsaftale med DKTV om en fælles indsats til boligforeninger. Partnerskabet omfatter salg, markedsføring og installation til boligforeninger. Det skriver Ennogie Solar Group i en pressemeddelelse.

– Aftalen med DKTV er endnu et vigtigt skridt for Ennogie i realiseringen af vores ambition om at tilbyde boligforeninger omkostningsneutrale tagudskiftninger, det vil sige tagudskiftning til solcelletag uden eller med væsentligt lavere huslejestigninger for beboerne, og dermed understøtte boligforeningers deltagelse i den grønne omstilling og samtidigt dække et stigende renoveringsbehov. DKTV har allerede en stærk position i markedet for digitale løsninger til boligforeninger og kender vejen igennem beboerdemokratierne. En position og et kendskab, som vi sætter stor pris på nu at kunne blive en del af, udtaler direktør Lars Brøndum Petersen fra Ennogie Solar Group.

Ennogie Solar Group udvikler solenergiløsninger til det bebyggede miljø, mens DKTV er et selvstændigt datterselskab under TDC NET og en landsdækkende teknikpartner og installationsvirksomhed med cirka 550 medarbejdere.

Ennogie Solar Group indgår samarbejdsaftale med DKTV om etablering af solceller på boligforeninger. Foto: PR.
Ennogie Solar Group indgår samarbejdsaftale med DKTV om etablering af solceller på boligforeninger. Foto: PR.

Henrik Dudek, administrerende direktør i DKTV, glæder sig i meddelelsen over partnerskabet.

– Vi er glade for, at det er lykkes at indgå et strategisk samarbejde med Ennogie om leverance af deres solcelle-tagløsning. DKTV er startet på en rejse mod en endnu mere grøn profil, og de sidste tre år har vi leveret og installeret flere tusinde el-ladere til eksisterende og nye kunder i både boligforeninger, erhverv og privat. Nu tager vi næste skridt i denne grønne rejse og tilbyder solceller og solcelletage til boligforeninger, erhverv og privat. Vi ser store muligheder i samarbejdet med Ennogie, både til nybyg og tagrenovering, hvor for eksempel boligforeninger kan finansiere deres tagudskiftning ved produktion af strøm fra deres solcelletag, udtaler han.