Real Care udvider partnerkreds med M. Goldschmidt Ejendomme

M. Goldschmidt Ejendomme bliver del af en partnerkreds, der også tæller Thylander, Deas, Lundgrens, Jeudan, Colliers og Dreyers Fond.

AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Real Care udvider partnerkredsen med M. Goldschmidt Ejendomme, der træder ind i kredsen, som allerede tæller Thylander, Deas, Lundgrens, Jeudan, Colliers og Dreyers Fond.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Tilføjelsen sker i takt med udviklingen og ønsket om vækst hos Real Care, der med støtte og hjælp fra en række ejendomsaktører, arbejder for at hjælpe udsatte børn og unge, oplyses det.

Organisation introducerede tidligere på året også en ny leder af bestyrelsen i form af Pernille Knudsen, der er viceadministrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening.

– At tænke langsigtet er en grundsten i vores forretning og dagligdag, og det er også lige præcis den tanke, der ligger til grund for at indgå partnerskab med Real Care. I samarbejdet vil vi være med til at sikre bedre trivsel og fremtidsmuligheder for børn og unge, som har ekstra brug for støtte, og for os er det en investering, der virkelig giver mening, udtaler Søren Bjørn Hansen, administrerende direktør i M. Goldschmidt Holding, om baggrunden for samarbejdet med Real Care.

Line Skovfred, direktør og stifter af Real Care, glæder sig over, at M. Goldschmidt Ejendomme træder ind i partnerkredsen.

– Vi er utroligt stolte og glade for at få endnu en partner med i Real Care Partnerkredsen. Som en ung organisation er vi på en rejse. En rejse der siden vores stiftelse har haft fokus på at skabe resultater via vores indsatser og projektsamarbejde. Nu er det tid til at udvide organisationen, så vi kan støtte endnu flere projekter til gavn for udsatte børn og unge, udtaler Line Skovfred.

Samarbejdet indgås med ESG for øje, da Real Care netop støtter partnervirksomhederne i at arbejde med social bæredygtighed ud fra et samfundsperspektiv, gennem en række konkrete initiativer og projekter.

Det hele med formålet om, at skabe trygge og stabile rammer for udsatte børn og unge i Danmark, og give dem mulighed for at skabe sig et velfungerende og selvforsøgende voksenliv.

Om Real Care

Siden Real Cares stiftelse har organisationen støttet og iværksat projekter til gavn for udsatte børn og unge i samarbejde med Joannahuset, Børnehjælpsdagen, BørneTelefonen, Mind Your Own Business, Mindzone, Københavns kommune samt FRAK/NEXT. Yderligere projektsamarbejder er desuden ved at blive søsat.

Real Cares bestyrelse består, udover bestyrelsesleder, Pernille Knudsen, af profiler indenfor ejendomsbranchen og inkluderer Carsten Gørtz Petersen, Rikke Lykke, Lars Thylander, Tobias Vieth, Bo Rygaard og Line Gadegaard.

Kilde: Real Care.