Direktør og partner Martin Skou Heidemann og partner i Skou Gruppen, Allan Wissing. Foto: PR.
Direktør og partner Martin Skou Heidemann og partner i Skou Gruppen, Allan Wissing. Foto: PR.

Projektchef Allan Wissing er steget støt i graderne, siden han for mere end 14 år siden kom til Skou Gruppen som bygningssnedker. Nu er han indtrådt i ledelsen og blevet medejer af den nordsjællandske entreprenørvirksomhed. Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Allan Wissing er en hamrende dygtig projektleder og i den grad en repræsentant for Skou Gruppens DNA. Jeg er glad for, at vi nu har fået ham ind i vores partnerkreds, siger adm. direktør og partner Martin Skou Heidemann.

Allan Wissing er den syvende partner i virksomheden. Han er oprindeligt uddannet bygningssnedker fra Snedkerskolen (i dag Next) og Hillerød Maskinsnedkeri for mere end 20 år siden.

Efter kortere ophold i forskellige tømrerfirmaer kom han til Skou Gruppen i september 2009m, hvorefter han hurtigt blev formand. I 2011 kom han med i byggeledelsen på nogle af Skou Gruppens større projekter, indtil han i 2015 blev projektleder på Skou Gruppens arbejde i Royal Arena.

I dag har Allan Wissing ansvar for totalentreprisen på et nyt uddannelsescenter ved Bispebjerg Hospital. Desuden er han så småt ved at starte den store renovering af Stationsparken 1 i Gladsaxe, hvor Skou Gruppen over de kommende år skal renovere 327 almene boliger.

– Allan begyndte som snedker, men viste fra starten, at han havde talent for og mod på mere ansvar. Så han har løbende fået mere ansvar og står i dag i spidsen for nogle af vores store projekter. Hele vejen igennem har han vist, at han er en dygtig produktionsmand og god kulturbærer. Med ham i ejerkredsen og ledelsen får vi styrket vores produktionsside, udtaler Martin Skou Heidemann.

Et godt sted at udvikle sig

Allan Wissing giver udtryk for, at det passer ham godt med Skou Gruppens flade organisation, hvor beslutningsvejene er korte, og hvor man hjælper hinanden på kryds og tværs.

– Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har fået mulighed for at udvikle mig løbende og få mere ansvar og større opgaver over så mange år. At blive inviteret ind i ledergruppen og ejerkredsen er en kæmpe ære, siger han.

Allan Wissing er 44 år og bor i Udsholt Strand mellem Gilleleje og Rågeleje sammen med sin hustru, der arbejder i den lokale daginstitution. Parret har en søn på 15 år og to hunde.