Stensdal Group bygger nyt domicil til MTAB Danmark på Dybendalsvænget i Taastrup. Visualisering: Midtjysk Albyg.
Stensdal Group bygger nyt domicil til MTAB Danmark på Dybendalsvænget i Taastrup. Visualisering: Midtjysk Albyg.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Tilladelsen er i hus, og dermed kan Stensdal Group gå i gang med byggeriet af et nyt domicil på Dybendalsvænget i Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup.

Det skriver ejendomsselskabet i en pressemeddelelse.

Stensdal Group ejer flere markante erhvervsejendomme i området. Nemlig naboejendommen til Ikea på Mårkærvej 2, med 9.350 kvadratmeter bygninger, den 13.500 kvadratmeter store flerbrugerejendom på Dybendalsvænget 3 og nu altså også snart med en stor og ganske særlig domicilejendom på nabogrunden på Dybendalsvænget 3 på 10.600 kvadratmeter.

Den samlede investering i ejendommen vil udgøre et mindre trecifret millionbeløb, oplyser Stensdal Group.

Umiddelbart efter sommerferien sættes byggeriet i gang. Det er Midtjysk Albyg, der skal stå for byggeriet i totalentreprise.

– Det har været en utrolig spændende proces og et unikt projekt, som vi glæder os til tager form, udtaler ejendomsdirektør Lars Vestergaard Olsen fra Stensdal Group.

Den nye domicilejendom bliver nemlig lejemål og adresse for den nordiske transport- og logistikvirksomhed MTAB og deres danske afdeling.

MTAB Danmark specialiserer sig indenfor transport, håndtering og opbevaring af følsomme produkter. Det stiller det særlige krav til ejendommens sikringsniveau og den tekniske funktionalitet, herunder brandbekæmpelse, fugtighedsstyring.

– Med den nye bygning vil MTAB have et domicil, der opfylder vores kunders nuværende miljø-, klima- og sikkerhedsstandarder. Placeringen er nøje valgt for at være tæt på alle primære transportveje og let tilgængelig for vores kunder. I den forbindelse er vi yderst tilfredse med den gode dialog og samarbejde med Stensdal Group, udtaler landechef Jørgen Jul Jensen fra MTAB Danmark.