Stigende efterspørgsel får Nordicals til at opruste yderligere i København

Stigende efterspørgsel får Nordicals til at opruste på flere fronter i København. Tre nyansatte hentes fra henholdsvis Savills og Colliers.

Stigende efterspørgsel på rådgivningsydelser indenfor fast ejendom har fået Nordicals til at opruste med flere nyansættelser i København.

Det oplyser erhvervsmæglervirksomheden i en pressemeddelelse.

– Vi ser en klar tendens til, at den underliggende aktivitet er stigende, og der er flere og flere konkrete dialoger i gang, fortæller administrerende direktør hos Nordicals, Erik Andresen.

– Det har også betydet, at efterspørgslen på vores rådgivningsydelser har været stigende, og derfor har vi styrket teamet med flere nyansættelser – både med tanke på at møde det nuværende behov hos vores kunder, men også med et længere sigte i forhold til at sikre de kompetencer, der vil blive efterspurgt fremadrettet.

Der er kommet flere nye ansigter på kontoret hos Nordicals København.

Sebastian Bille-Brahe Raahauge indtræder som Director i Capital Markets, mens Caroline Møller Nielsen indtræder som Investment Manager i Capital Markets. Endeligt indtræder Sophie Celine Strandberg som Commercial Real Estate Advisor i erhvervsmæglerens Leasing-afdeling.

Sebastian Bille-Brahe Raahauge kommer fra en stilling som Senior Associate hos Savills, Caroline Møller Nielsen kommer fra en stilling som Investment Coordinator hos Savills og Sophie Celine Strandberg kommer fra en stilling som Commercial Real Estate Advisor hos Colliers.

De nye medarbejdere træder ind og styrker forskellige afdelinger i organisationen, og det siger også noget om udviklingen på ejendomsmarkedet.

– Markedet har stabiliseret sig, og vi ser rolige tegn på bedring. Samtidig er kravene til og behovet for kvalificeret rådgivning taget til, og derfor har vi styrket vores teams indenfor Capital Markets-segmentet og salgs- og investeringssegmentet, fortæller Erik Andresen

– Derudover kører den danske økonomi fortsat i fornuftigt gear, og der er positiv erhvervsmæssig udvikling. Der er fortsat god efterspørgsel på erhvervslokaler, og derfor tilføjer vi nu den tredje medarbejder til vores udlejningsafdeling, og vi søger allerede nu den næste.

Han tilføjer, at der i investeringsmarkedet er tiltagende interesse for boligsegmentet. Her forudser Erik Andresen særligt, at der vil ske flere handler med de klassiske rødstensejendomme, som året skrider frem.