Sunset Boulevard åbner på Frederiksberggade

Sunset Boulevard udvider i København med åbningen af en ny restaurant på Frederiksberggade. Fastfood-kæden har fortsat vækstambitioner.

Den 30. november klokken 9 åbner Sunset Boulevard en restaurant fordelt på to etager på Frederiksberggade 25 i København.

Aktuelt har Sunset Boulevard 44 nåle i Danmarkskortet, og i 2023 har kæden indtil videre noteret en vækst på 28,4 procent, fremgår det af en pressemeddelelse.

I København er der restauranter i butikscentrene Fields og Fisketorvet, ligesom kæden er til stede med en restaurant i Taastrup.

Med det nye tiltag placerer Sunset Boulevard sig ifølge administrerende direktør Jens Broch centralt i hovedstadens fastfood-landskab og træder ind i direkte konkurrence med de amerikanske kæder, som indtil nu har domineret Strøget og Rådhuspladsen.

– Vi glæder os helt vildt til at kunne byde vores gæster velkommen i en spritny restaurant midt på Strøget. Vi har en klar ambition om at ekspandere i København, udtaler direktøren.

I indretningen lover kæden nordisk design og skandinaviske møbler. Restauranten får 18 siddepladser i underetagen og 92 på 1. salen. Menuen bliver, som man kender den fra kædens øvrige restauranter.

Restaurantchef Oliver Feigh skal stå i spidsen for den daglige drift sammen med 65 medarbejdere.