AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

I 2021 opnåede Sunset Boulevard den højeste omsætning, det højeste resultat før skat samt det største antal gæster nogensinde siden åbningen i 1996. Men resultatet fra 2021 på 11,3 millioner kroner før skat er nu overgået. Det er lykkedes for Sunset Boulevard i 2022 at slå omsætningsrekorden med 25 procent og lukke året med et resultat på 24,5 millioner kroner før skat. Antallet af gæster steget med 18 procent målt mod 2021. Det skriver fastfood-kæden i en pressemeddelelse.

– Sunset Boulevard har stået solidt i en ellers meget omskiftelig verden, og vi har formået at gøre os mere relevante end nogensinde før med en lang række innovative og kommercielle tiltag kombineret med et kontinuerligt fokus på den gode gæsteoplevelse. Det har danskerne taget rigtigt godt imod, og det momentum skal vi benytte os af og investere endnu mere i forretningen – herhjemme, men også i udlandet, udtaler Sunset Boulevards administrerende direktør, Jens Broch.

Det har længe været en drøm for Sunset Boulevard at ekspandere til udlandet, og nu bliver det altså en realitet. Kæden lægger ud med at etablere nye restauranter i Norge. Planen er i første omgang at åbne tre-fire restauranter i andet halvår af 2023. Kæden ligger allerede i forhandlinger om en række lokationer.

– Både vores menu med frisklavet fastfood af høj kvalitet og vores profil med fokus på bæredygtighed er relevant for nordmændene. Norge er på alle måder et godt sted at starte vores ekspansionseventyr, udtaler Jens Broch.

Også herhjemme kommer Sunset Boulevard til at investere massivt i forretningen det kommende år. Kæden planlægger at have åbnet mindst seks nye restauranter inden årets udgang.

– I september 2022 åbnede vi en ny type Sunset Boulevard restaurant – en Grab’nGo – på kun 48 kvadratmeter i Svendborg, hvor maden bestilles online og hentes som take away. Resultaterne fra restauranten har langt overgået vores ellers høje forventninger, så nu glæder vi os til at rulle konceptet bredt ud i Danmark i 2023, siger Jens Broch.

Sunset Boulevard forventer at åbne fire af de nye take away restauranter i Danmark i løbet af 2023 og har samtidigt to-tre af de mere traditionelle Sunset Boulevard restauranter med siddepladser, som man kender dem i dag, på tegnebrættet.

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 43 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i Danmark.

Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

Kæden har hovedkontor i Kolding og er ejet af den danske erhvervsmand Jeppe Droob.

Kilde: Sunset Boulevard.