Patrik Andersson, administrerende direktør for Brunswick Real Estate. Foto: PR.
Patrik Andersson, administrerende direktør for Brunswick Real Estate. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Det nyetablerede Lindu Ejendomme vil aktivt lede efter investeringsmuligheder indenfor last-mile-logistik og lager-/industriejendomme i Storkøbenhavn og på de bedste lokationer i Jylland. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Lindu Ejendomme har allerede opbygget en portefølje bestående af 10 ejendomme i Storkøbenhavn med et samlet udlejningsareal på 58.000 kvadratmeter. I de kommende år forventes porteføljen at vokse gennem opkøb af flere enkeltejendomme eller mindre porteføljer, lyder det fra selskabet.

– På trods af usikkerhed i markedet har vi en stærk tro på de underliggende faktorer, der driver udviklingen i den danske last-mile-logistiksektor. Derfor er vi fortsat dedikeret til at udvide porteføljen med vores partnere i Brunswick, udtaler Charlie Baigler, Head of Acquisitions i Direct Real Estate afdeling i Pictet.

Ejendomsselskab udpeger Storkøbenhavn som et interessant marked på grund af den store efterspørgsel efter velbeliggende lager/industri- og last-mile-logistik-ejendomme nær byen, der gennem et par årtier har haft en høj befolkningstilvækst, mens en række industriområder er blevet omdannet til boligkvarterer.

I Jylland opleves en lignende efterspørgsel, og der meldes om rekordlav tomgang. Strategien for yderligere investeringer vil omfatte køb af ejendomme med udviklingspotentiale, hvor bæredygtig renovering af aktiverne har høj prioritet, lyder det i pressemeddelelsen.

Brunswick Real Estate har været på det danske marked siden 2020 med åbningen af et lokalt kontor og udnævnelsen af Jes Rovsing som landechef. Med lanceringen af Lindu Ejendomme overgår Jes Rovsing til en rolle som ekstern strategisk rådgiver for Brunswick og Lindu.

I en mellemliggende periode vil Lindu Ejendomme blive støttet af det bredere Brunswick-hold i Stockholm, navnlig Anthony Romano, samt den seneste lokale ansættelse af Kasper Stagis Nielsen, der sluttede sig til Brunswick i maj 2022, efter at have været hos Newsec Property Asset Management og Cushman & Wakefield | RED.

– Vi er glade for at kunne lancere endnu et ejendomsselskab sammen med Pictet. Denne gang på det meget interessante danske marked. Jeg er specielt stolt af Jes Rovsing og teamets enorme indsats i forbindelse med sourcing, screening og gennemførelse af de vellykkede transaktioner, der udgør porteføljen for Lindu, samt etablering af den lokale asset management model i Danmark. Jeg ser frem til at se Lindu udvikle sig yderligere med vores fantastiske team på plads, udtaler Patrik Andersson, administrerende direktør for Brunswick Real Estate.

Om Brunswick Real Estate

Brunswick tilbyder investeringsforvaltning på tværs af investeringer og gæld. Brunswick bygger uafhængige, bæredygtige investeringsporteføljer med fokus på målrettede investeringsstrategier i tæt samarbejde med nordiske og internationale investorer samt lokale partnere. Holdet består af omkring 60 personer i Stockholm, Helsinki og København.

Om The Pictet Group

Pictet Group er et partnerskab mellem otte ejerledere med principper for succession og overdragelse af ejerskab, der har været uændrede siden grundlæggelsen i 1805. Pictet tilbyder kun formueforvaltning, kapitalforvaltning, alternative investeringsløsninger og relaterede aktivtjenester.

Koncernen beskæftiger sig ikke med investeringsbankvirksomhed og yder heller ikke kommercielle lån. Med 5.399 milliarder kroner i forvaltede eller deponerede aktiver per 31. marts 2022 er Pictet i dag en af de førende uafhængige formue- og kapitalforvaltere i Europa for private kunder og institutionelle investorer.

Pictet har hovedkvarter i Genève, Schweiz, hvor det er grundlagt, og beskæftiger i dag over 5.000 mennesker. Det har 30 kontorer over hele verden, i Amsterdam, Barcelona, Basel, Bruxelles, Dubai, Frankfurt, Genève, Hong Kong, Lausanne, London, Luxembourg, Madrid, Milano, Monaco, Montreal, München, Nassau, New York, Osaka, Paris, Rom, Shanghai, Singapore, Stuttgart, Taipei, Tel Aviv, Tokyo, Torino, Verona og Zürich.

Om Pictet Alternative Advisors

Pictet Alternative Advisors (PAA) er et separat forretningsområde inden for Pictet Group, der er ansvarlig for både direkte og indirekte investeringer i hedgefonde, private equity og fast ejendom for både private og institutionelle kunder. PAA beskæftiger tæt på 100 specialister i alternative investeringer og forvalter 276 milliarder kroner med 59 milliarder kroner i hedgefonde, 182 milliarder kroner i private equity og 36 milliarder kroner i fast ejendom per ultimo marts 2022.