Dette omklædningslokale til Øster Hornum Idrætsforening er opført af overskydende tegl fra Komproment. Foto: PR.
Dette omklædningslokale til Øster Hornum Idrætsforening er opført af overskydende tegl fra Komproment. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Komproment vil give en god håndsrækning til de mange små klubber og foreninger med ildsjæle af frivillige. Med udgangspunkt i det nordjyske har Komproment foræret overskydende tegl til interesserede klubber med små byggeprojekter. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– Vi må engang imellem luge grundigt ud i gamle lagerprodukter, som af forskellige årsager ikke længere er en god forretning at holde på hylderne. Det kan være et lille restparti eller måske er der kommet en variant, der sælger bedre. Det er dog stadig nærmest uforgængeligt tegl, som må vige pladsen, fortæller direktør Mads Røge fra Komproment i meddelelsen.

Det overskydende tegl, som før blev nedknust og brugt til fyld i veje, hjælper nu klubber og foreninger, der kan realisere små tilbygninger og bygninger.

Mads Røge er selv aktiv i en fodboldklub, og ved at det ofte er på økonomien, de gode ideer strander.

– Jeg har derfor set en oplagt mulighed for, at Komproment kunne give en hånd med, når det handler om materialer. Det er tosset at behandle gode, brugbare men overskydende tegl som byggeaffald. Derfor har vi tilbudt materialer til de foreninger, der har byggeideer, men ikke penge til at gennemføre dem, siger Mads Røge.

Det er først og fremmest idrætsklubber og spejderforeninger i det nordjysk omkring Komproments lagerlokaler, som har fået glæde af adgang til overskydende teglmaterialer.