Tegnestuen BRIQ udvider ejerkredsen

I 2022/23 blev bundlinjen fordoblet og nu udvider tegnestuen ejerkredsen for at styrke i positionen blandt andet Skandinavien, Tyskland og England.

Tegnestuen BRIQ fordoblede i 2022/23 årets resultat før skat til godt 4 millioner kroner, mens resultatet efter skat blev fordoblet til knap 3,2 millioner kroner.

Bruttofortjenesten steg fra 12,3 millioner kroner i 2021/22 til 16,7 millioner kroner i 2022/23.

Indtil nu har virksomheden været tegnet af stifter og kreativ direktør Peter Bur Andersen samt Søren Stig Stissing og Signe Birkving Bertelsen.

Nu indtræder Laura Kieler som ansvarlig partner for masterplan og bylivsstrategi, Espen Lunde Nielsen med ansvar for bygningsarkitektur og Luise Hooge Lorenc med ansvar for spatial design. Det oplyser tegnestuen i en pressemeddelelse.

– BRIQ er på en rejse og i hastig vækst. Et helt naturligt skridt for os er at invitere de stærke arkitektfaglige kræfter, der har været med til at opbygge vores virksomhed og faglige DNA frem til nu, med om bord som medejere. Både Espen og Laura har været med i mange år, og er en vigtig del af den virksomhed, vi er i dag. Luise er kommet til BRIQ for cirka 1,5 år siden, og blev ansat for at skærpe vores spatial design og løfte store, nye rådgivningsopgaver, som for eksempel The Boston Consulting Groups nye domicil i Carlsberg Byen, udtaler administrerende direktør Søren Stig Stissing.

Den nye organisering skal styrke BRIQs position i blandt andet Skandinavien, Tyskland og England.

– Vores speciale er det kommercielle og det fælles. Vores kunder spænder vidt fra internationale brands til ejendomsudviklere og investorer. Sammen med dem laver vi byudvikling, arkitektur og spatial design. Vores arbejde på tværs af discipliner og skala vækker stor interesse fra udlandet, og med vores nye organisering er målet, at vi kan arbejde mere fokuseret på markeder som Tyskland og UK, siger stifter Peter Bur Andersen.

Som led i den nye organisering indføres en delt CEO-rolle mellem Signe Birkving Bertelsen og Søren Stig Stissing.