Administrerende direktør for PPG koncernens danske marked for bygningsmaling, Torben Beck. Foto: PR.
Administrerende direktør for PPG koncernens danske marked for bygningsmaling, Torben Beck. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Som ny administrerende direktør for PPG koncernens danske marked for bygningsmaling bliver Torben Beck bliver ikke alene ansvarlig for den danske forretning, men også Tyskland, Østrig og Schweiz. Han har fokus på at sikre fortsat vækst og sætte yderligere tryk på de bæredygtige ambitioner, skriver PPG i en pressemeddelelse.

Torben Beck er vendt tilbage til PPG efter at have arbejdet som administrerende direktør for Bostik og LIP i to år. Før det brugte han 10 år som direktør for PPG’s division for autolak i Norden og Tyskland.

Torben Beck har allerede taget hul på dagligdagen hos PPG i Søborg, hvor det danske hovedkontor med administration og produktion beskæftiger knap 300 mennesker.

– Vi har et solidt fundament og stærke mærker, som vi skal fortsætte med at udbrede og synliggøre ude hos kunderne. Dette arbejde er allerede påbegyndt, og PPG-centre dækker i dag hele landet, udtaler Torben Beck i pressemeddelelsen.

–  Jeg skal sammen med den øvrige ledelse i gang med at lægge en langsigtet strategiplan for PPG Danmark.

Strategien kan dog blive en smule udfordret af de aktuelle markedsforhold, som Torben Beck kalder for “lidt af en dark horse”.

PPG i Danmark havde i 2021 en omsætning på 897 millioner kroner, mens resultatet landede på knap 83 millioner kroner. Toplinjen har været støt stigende gennem en årrække, og Torben Beck har klare ambitioner på vegne af sin nye arbejdsgiver. Han peger på fortsat vækst og den bæredygtig satsning som to afgørende fokusområder.

Med Torben Beck ved roret skal PPG i højere grad investere i de langsigtede perspektiver, lyder det.

–  Den professionelle maler bliver i stigende grad mødt med krav om, at projektet skal være udført med miljømærkede produkter, og DGNB certificerede byggerier skyder op i stadigt større omfang. Også byggemarkedernes kunder efterspørger i højere og højere grad miljømærkede malinger. For begge kundetyper har vi et ansvar for at bidrage til, at der hele tiden bliver taget skridt fremad i den grønne omstilling, udtaler Torben Beck.

Torben Beck udtrykker stor glæde og stolthed over at skulle være med til at lægge fremtidens retning for PPG her i landet samt i Tyskland, Østrig og Schweiz.