Trækoncern opruster med to profiler i ledelsen

Joan Bruun Thiesen og Simon Have Kjær tiltræder som henholdsvis bæredygtighedschef og Group Operations Manager hos Nordic Wood Industries.

Nordic Wood Industries får den 1. februar 2024 to nye profiler i koncernledelsen. Joan Bruun Thiesen tiltræder som koncernens nye bæredygtighedschef, mens Simon Have Kjær starter i en nyoprettet stilling som Group Operations Manager.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra koncernen, der er producent og leverandør af træbaserede materialer og præfabrikation til byggeriet.

Joan Bruun Thiesen er uddannet civilingeniør i Environmental Management fra Aalborg Universitet og har ifølge Nordic Wood Inustries beskæftiget sig med bæredygtighed i 15 år. Senest kommer hun fra en stilling som bæredygtighedschef hos modulproducenten Scandi Byg, der ved årsskiftet blev en del af Nordic Wood Industries.

– I Nordic Wood Industries er vi kendt for at gå forrest og turde at sætte nye standarder på området. Derfor ønsker vi konstant at styrke vores grønne omstilling, og her kommer Joan til at spille en vigtig rolle, da hun både skal hjælpe med at sætte den strategiske retning og sikre en fortsat bæredygtig udvikling lokalt i vores otte selskaber, udtaler koncerndirektør hos Nordic Wood Industries, Thomas Raunsbæk.

Joan Bruun Thiesen vil fortsat have noget af sin daglige gang hos Scandi Byg, men hun ser frem til ligeledes at arbejde på koncernniveau.

–  Jeg har i mange år haft fingrene i det praktiske bæredygtighedsarbejde, så nu ser jeg frem til at beskæftige mig endnu mere med det strategiske område. Jeg vil rigtig gerne afmystificere bæredygtighed som felt og gøre det nærværende for medarbejderne – det behøver ikke at være så kompliceret, som det nogle gange kan fremstå, fortæller Joan Bruun Thiesen.

Group Operations Manager skal styrke konkurrencekraft

Simon Have Kjær, Group Operations Manager i Nordic Wood Industries. Foto: PR.
Simon Have Kjær, Group Operations Manager i Nordic Wood Industries. Foto: PR.

Mens Joan Bruun Thiesen skal styrke koncernens arbejde med bæredygtighed, vil Simon Have Kjær få ansvaret for at udvikle Nordic Wood Industries automatisering og produktion, når han tiltræder som Group Operations Manager.

– Simon har en solid erfaring med udviklingsprojekter i produktion og automatisering, da han i de seneste år har beskæftiget sig med det hos Palsgaard Spær, som er en del af koncernen, udtaler Thomas Raunsbæk.

Simon Have Kjær har en baggrund som Business Development Engineer og har en HD i organisation og ledelse. Siden 2016 har han været ansat hos Palsgaard Spær, hvor han ifølge Nordic Wood Industries har bidraget aktivt til udviklingen af virksomhedens produktionssystemer samt ledet investeringer i automatisering og effektivitetsforbedringer.

– Jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet med at videreudvikle og hjælpe koncernens virksomheder og dygtige produktionsansvarlige med at blive endnu skarpere på, hvor vi kan optimere produktionerne, så vi fortsat kan gøre det nemt for byggeriet at bruge træbaserede løsninger, udtaler Simon Have Kjær.