Sally Toft har trods sine blot 27 år en fortid som både juridisk rådgiver hos Bomae og ejendomsmægler hos blandt andet Home.

Nu har hun etableret selskabet, ST Investate, der er specialiseret i rådgivning og administration af udlejningsejendomme.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Mange formuende danskere investerer ofte en del af deres penge i ejendomme, som de efterfølgende har svært ved at håndtere administrationen af. Min erfaring er, at de ofte er vældig passionerede omkring de ejendomme, de investerer i, men hverdagsbøvlet med at sikre, at huslejen fra lejerne kommer ind og småreparationerne bliver gjort, kommer til at fylde for meget for dem, udtaler Sally Toft.

Målsætningen er, at ST Investate skal være et af Danmarks foretrukne selskaber, når det kommer til at rådgive og administrere mindre ejendomsporteføljer for investorer, som typisk vil være velhavende enkeltpersoner eller familier.

– Det er en tillidssag at have administrationen af en ejendom eller en mindre portefølje, som netop udgør en central del i formuen hos en enkelt person eller en formuende familie. Det skal fungere i hverdagen, og der skal være dedikeret støtte til at optimere alle aspekter af boligudlejningen og dermed også af ejendomsinvesteringen, siger Sally Toft.

Læs også: Ejendomsadministrationsselskab opruster med murstensadvokat

Det fremgår af virksomhedsregistret, at selskabet blev stiftet i juli 2023, og ifølge Sally Toft er der allerede godt gang i forretningen. I første omgang er sigtekornet rettet mod hovedstadsområdet.

– Jeg har allerede fået en god kunde portefølje, som ligger en stabil bund i min forretning. Alt sammen er indtil videre i og tæt på København, hvor jeg også har min daglige gang. Men jeg har naturligvis en ambition om, at ST Investate skal nå endnu bredere ud. Dog ikke større end jeg kan bevare den personlige kontakt til mine kunder. ST Investate skal være et sted, hvor kunderne oplever, at deres ejendomsinvesteringer er prioriteret højt og aldrig kommer i anden række, siger Sally Toft.

Og netop konceptet med den personlige kontakt og det at løse alle opgaver omkring den enkelte ejendom, er at meget bevidst valg fra Sally Tofts side.

– Min oplevelse i markedet er, at en del mindre ejendomsinvestorer kommer ind i et for stort set up, hvis de vælger en af de større ejendomsadministratorer. Det bliver både for dyrt, for kompliceret og ikke mindst for upersonligt, hvis ikke du har behovet for det store set up. Så jeg er ikke i tvivl om, at der er en rigtig fin plads til ST Investate i markedet. Og den plads har jeg tænkt mig at udfylde, siger Sally Toft.