Upsite indgår aftaler med flere store ejendomsaktører

Alfa Development, EjendomsInvest, J.H Administration og Niels Brock har indgået aftale med proptech-platformen Upsite.

Upsite skal hjælpe ejendomsaktørerne med at administrere deres ejendomsporteføljers drift og vedligehold samt sammenligne data på tværs af ejendommene.

Det skriver den nyligt lancerede proptech-platform i en pressemeddelelse.

Platformen kommer til at give kunderne det nødvendige overblik over deres ejendommes tilstande og planlagte vedligehold i realtid. Desuden giver platformen kunderne mulighed for løbende at opdatere med opgavestyring og dokumentation, så vigtig viden ikke går tabt.

På sigt vil de også få muligheden for at foretage bæredygtige tiltag på baggrund af ejendomsdata i Upsite, lyder det i meddelelsen.

– Med Upsite kan vi nemmere planlægge og holde styr på vores ejendommes drift og vedligehold. Vi sparer tid på udførsel af vedligeholdelsesplaner, og vi får bedre indsigt i vores portefølje og økonomi, udtaler Brian Kromann, head of maintenance and renovation hos Alfa Development.

Upsite lancerede platformen i oktober 2023. Proptechvirksomheden har store ambitioner for fremtiden, og stifter, Søren Schødt, er glad for at have aktører som Alfa Development, EjendomsInvest, J.H Administration og Niels Brock med ombord.

– Ejendomsbranchen har brug for digitalisering gennem hele værdikæden, og samarbejderne vidner om, at der er behov for digitale løsninger, der effektiviserer og simplificerer arbejdet med ejendomsvedligeholdelse. Vi er derfor glade for at kunne imødekomme denne efterspørgsel, fortæller Søren Schødt, stifter af Upsite.

Han oplyser, at Upsite er i hastig udvikling. Aktuelt er virksomheden ved at udvikle fase 2 af platformen. Her er der fokus på bæredygtighed og rapportering.

– Vi ser ind i et spændende 2024, hvor vi løbende optimerer platformen med features, der skal være med til at give ejendomsejere mulighed for at få potentialet frem i deres eksisterende ejendomme ved hjælp af solide ejendomsdata, afslutter Søren Schødt.