Anders Lund Madsen sælger hus på Østerbro. Foto: RealMæglerne Østerbro.
Anders Lund Madsen sælger hus på Østerbro. Foto: RealMæglerne Østerbro.

Underholdningsværten Anders Lund Madsen har gennem Realmæglerne solgt sit hus midt på Østerbro i København efter en handel til 15,8 millioner kroner.

Dermed kan medie-personligheden nu tage afsked med godt 25 år på en af Københavns mest attraktive adresser. Det skriver boligmediet Boliga.dk på baggrund af den netop tinglyste handel.

Anders Lund Madsen udbød oprindeligt sit 185 kvadratmeter store byhus til salg i september sidste år. Den gang lød udbudsprisen på 16,5 millioner kroner. I november blev prisen sat ned med 250.000 kroner, og endeligt blev der givet et nedslag i prisen, som huset nu er givet videre til nye ejere med en samlet rabat på 700.000 kroner. Køberne er et advokat-par.

Trods nedslaget har ejerskabet af huset med store sandsynlighed været en god forretning for Anders Lund Madsen. Han købte det nemlig af en tandlæge i sommeren 1995 for knap 1,5 millioner kroner. Dengang blev ejendommen i øvrigt overdraget med en uopsagt udlejning af stueetagen.

Attraktive Østerbro

Husmarkedet på Østerbro i København er blandt landets absolut dyreste: Sidste år blev en gennemsnitlig villakvadratmeter i området solgt for godt og vel 62.800 kroner, det er kun overgået af København K – der med en gennemsnitlig salgskvadratmeterpris på knap 64.800 kroner er landets dyreste sted at købe hus.

Selvom både kvadratmeterprisen og den endelige salgspris på Lund Madsens nu tidligere byhus er på den ekstremt flotte side af landsgennemsnittet, er bolighandler i denne størrelsesorden altså ikke særsyn i Københavns Ø-postnummer.

Alene siden den 1. januar sidste år, er der ifølge Boliga.dks salgshistorik solgt 71 villaer i bydelen – 40 af dem til ti millioner kroner eller mere. Det dyreste hus, der sidste år blev solgt i bydelen, gik således for 22,8 millioner kroner, da en knap 300 kvadratmeter stor villa blev solgt i december.

Den rekord kommer tv- og radioværten, der til foråret tager på tourné med sit første liveshow SLUT, nok ikke til at slå. Lund Madsen-familien har nemlig allerede købt en ny villa i noget grønnere omgivelser og med søudsigt i de ligeledes yderst attraktive boligområder nord for København. 

Se Anders Lund Madsens nu tidligere byhus her.