AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Ifølge TV2 Øst er øen Barneholm i Nakskov Fjord blevet sat til salg. Prisen lyder ifølge liebhavermægleren Lilienhoff på 18 millioner kroner.

For pengene overtager en kommende køber en 8,5 hektar stor med en 308 kvadratmeter stor bolig, der er bygget i 1965 og ombygget i 1996. Dertil kommer en garage på 204 kvadratmeter samt en udhus på 38 kvadratmeter.

“Ejendommen er placeret midt på øen ved den nordvendte kyststrækning og kendetegnes hovedsageligt af sin ekstraordinære størrelse og markante glasfacader”, lyder det i salgsopstillingen fra Lilienhoff, som oplyser, at der er tilkoblet jordvarme og “en solid vandforsyning fra fastlandet samt trækrør til fibernet”.

Hovedhuset rummer fire værelser, et badeværelse, to gæstetoiletter, et køkken-alrum samt et stort multirum. Ifølge liebhavermægleren er der udsigt fra samtlige rum i huset, og man kan åbne til terrasserne og haven hele 13 forskellige steder, understreges det.

LÆS OGSÅ: HERREGÅRD TIL SALG MED NEDSAT PRIS

Sælgerne er Ulrik Mark og Ole Mark. De overtog ifølge tinglysningsdokumenter øen fra Gunhild Winsløw for 4,9 millioner kroner i 2006.

– Det er med vemod, at vi sætter Barneholm til salg. Som to generationer har vi haft Barneholm i fællesskab gennem 20 år, men den ældre generation kan ikke længere, hvad de har kunnet, udtaler Ulrik Mark ifølge TV2 Øst i en pressemeddelelse.

Barneholm har ifølge Lilienhoff masser af vild natur. Over de seneste 20 år er der plantet omtrent 800 træer i forskellige sorter på øen, som desuden præges ad vildnis med krat, skov og vildtvoksende engarealer. Det er heller ikke ualmindeligt at se rådyr på øen. Undertiden svømmer de over fra fastlandet, oplyser mægleren.

Værdien af ejendommen blev i oktober 2020 offentligt vurderet til 4,7 millioner kroner, hvoraf grundværdien udgør knap 2 millioner kroner.