Basic & More har i dag åbnet en ny og større butik på hjørnet af Ryesgade og Sønder Allé i Aarhus. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
Basic & More har i dag åbnet en ny og større butik på hjørnet af Ryesgade og Sønder Allé i Aarhus. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Basic & More åbnede deres første butik i Aarhus i slutningen af 2021, og nu rykker bolig-, isenkram- og interiørbutikken videre til et større lokale på hjørnet af Ryesgade og Sønder Allé, hvor de har indrettet en butik på 400 kvadratmeter. Den nye butik åbner i dag.

– Butikken på Søndergade 5 i Aarhus var vores allerførste butik og dermed vores “forsøgskanin”. Den oprindelige aftale lød på ét år, men vi endte med at blive der i halvandet år. Vi oplevede en overvældende interesse for vores nye koncept, og faktisk i sådan grad, at butikken på 140 kvadratmeter ofte var fyldt til renden, så det faktisk skræmte vores kunder væk. Det ønsker vi selvfølgelig ikke, så derfor er vi rigtig glade for, at det lykkedes os at finde et flot stort lokale på Strøget i Aarhus, udtaler siger Rasmus Rask, skifter af Basic & More.

Foruden butikken i Aarhus, har Basic & More seks butikker, blandt andet i København, Aalborg og Odense.

Derudover har butikskæden netop indgået en aftale med Danske Shoppingcentre, som betyder at Basic & More åbner 13 nye butikker i løbet af de næste par år. Den første butik åbner i City2 i Taastrup den 25. maj.

LÆS OGSÅ: MANGFOLDIGHED AF BOLIGTYPER I NY BYDEL I AARHUS

– Det er jo ikke meningen, at vi skal redde verden, men vi bestræber os på at være gode mod miljøet. Derfor har vi også ganske få faste varer på hylderne. Størstedelen af vores varer er hjemkøbte “spildvarer”, som ellers smidt ud. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger i det enkelte produkt, og gør vores allerbedste for at give vores kunder en god handel, fortæller Rasmus Rask.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet lejekontrakten mellem Basic & More og udlejeren, Alfred Buus Eftf.

– Placeringen fås ikke meget bedre i Aarhus. Hjørnet mellem Ryesgade og Sønder Allé er midt på Strøget og med facade ud mod begge veje, er de sikret mindst lige så god synlighed som tidligere, siger Frank Heskjær, Head of Retail hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Frank Heskjær har tidligere formidlet udlejninger til store, kendte virksomheder centralt i Aarhus, som DitUr, Maria Black og Miele.