Bravida Danmark får ny direktør for Region Nord

Hos Bravida Danmark tiltræder Henrik Hougaard som ny direktør i Region Nord, som geografisk dækker lokationer i både Nord- og Midtjylland.

I dag sætter Bravida navn på sin nye direktør for virksomhedens aktiviteter i Region Nord, hvilket dækker lokationer i både Nord- og Midtjylland.

Henrik Hougaard skal lede den service- og installationsvirksomhedens aktiviteter i regionen fremadrettet.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Henrik Hougaard bliver i sin nye stilling overordnet ansvarlig for godt 550 medarbejdere og bliver også en del af Bravida Danmarks ledelse.

– Henrik passer perfekt ind i organisationen på både det personlige og faglige plan. Han bibringer nogle sunde, ledelsesmæssige værdier samt en lang erfaring fra branchen, hvor han har opnået nogle imponerende resultater, udtaler Christian Alsø, administrerende direktør i Bravida Danmark.

Henrik Hougaard kommer fra en stilling som Business Unit Director i CBRE. Han har mere end 30 års brancheerfaring fra forskellige virksomheder og vender tilbage til Bravida hvor han tidligt i sin karriere har været i 14 år, oplyses det.

– Bravida er branchens “solide” aktør, som historisk har haft succes i skiftende markeder. Det er en virksomhed, jeg kender særdeles godt, og som jeg glæder mig til at komme tilbage til. Bravidas ambitiøse forretningsmæssige agenda og ønsket om en endnu stærkere position i markedet var blandt andet en motivationsfaktor for mig i dette job, udtaler Henrik Hougaard, kommende direktør for Region Nord i Bravida Danmark.

Bravida Danmark har tilføjet nye, stærke kræfter til sin danske ledelse igennem den seneste tid. Den 1. maj startede virksomhedens nye administrerende direktør, Christian Alsø og i denne uge havde Bravida Danmarks nye økonomidirektør, Charlotte Skjold Pedersen første arbejdsdag.

Henrik Hougaard har første arbejdsdag i Bravida Danmark den 12. august.