Charlotte Skjold Pedersen, økonomidirektør (CFO), Bravida Danmark. Foto: PR.
Charlotte Skjold Pedersen, økonomidirektør (CFO), Bravida Danmark. Foto: PR.

Bravida Danmarks økonomidirektør (CFO) Jack Nielsen har valgt at træde tilbage fra sin rolle.

Dermed stopper han efter 20 år i virksomheden, hvor han har haft det overordnede ansvar for afdelingen “Økonomi, Business Controlling og Jura” med i alt 30 medarbejdere.

Det skriver service- og installationsfirmaet i en pressemeddelelse.

– Det har været et stort privilegium at bestride en så spændende stilling i Bravida Danmark igennem så mange år. Jeg er meget stolt over de resultater og den udvikling, vi har opnået i de 20 år, hvor jeg har været en del af direktionen i Bravida Danmark. Jeg vil sende en stor tak til mine medarbejdere og resten af ledelsen for det gode samarbejde og ønsker Bravida det bedste fremadrettet, udtaler Jack Nielsen.

Fremadrettet ønsker Jack Nielsen at beskæftige sig med bestyrelsesarbejde og rådgivning, oplyses det.

Ny økonomidirektør med stor erfaring fra internationale virksomheder

Han afløses af 56-årige Charlotte Skjold Pedersen, der senest kommer senest fra en lignende stilling hos den danske del af Saint-Gobain-koncernen.

Her ledte hun et stort team med ansvaret for en række funktioner heriblandt økonomi, forretningsstyring og jura samt compliance og facility management.

Hun har tidligere bestredet lederstillinger i både Man Energy Solutions og Dong Energy – det nuværende Ørsted.

– Først vil jeg på vegne af Bravida Danmark takke Jack Nielsen for mange års godt arbejde, og jeg ønsker Jack held og lykke fremadrettet. Dernæst er jeg glad for at kunne annoncere en så stærk profil som Charlotte Skjold Pedersen som vores nye CFO, udtaler Christian Lindskov Alsø, administrerende i Bravida Danmark.

– Charlotte har alle de faglige og menneskelige kvaliteter, som jobbet kræver, og hun kommer til Bravida med stor erfaring fra internationale virksomheder.

Charlotte Skjold Pedersen ser frem til at tiltræde i sin nye rolle hos Bravida Danmark.

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af Bravida, som er markedsleder i Danmark og i Norden. Jeg ser meget frem til at arbejde tæt med Christian, resten af ledelsen og alle kollegaerne i mit team om at drive vækst og lønsomhed. Finans skal være en proaktiv sparringspartner for forretningen, forstå kunderne og være nysgerrige i forhold til tallenes bagvedliggende faktorer, udtaler Charlotte Skjold Pedersen.

Om Charlotte Skjold Pedersen

56-årige Charlotte Skjold Pedersen er uddannet Cand. Oecon fra Aarhus Universitet.

Privat bor hun i Rungsted med sin mand. Sammen har de to børn på 22 og 20 år.

Charlotte Skjold Pedersen starter i Bravida Danmark den 17. juni.

Kilde: Bravida Danmark.