Byggeselskabet Paulsen skal opføre 80 boliger på Dalum Papirfabrik i Odense for MT Højgaard Property Development.
Byggeselskabet Paulsen skal opføre 80 boliger på Dalum Papirfabrik i Odense for MT Højgaard Property Development.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Byggeselskabet Paulsen og MT Højgaard Property Development har indgået en aftale om opførelse af 63 rækkehuse og 20 ejerlejligheder i Dalum Papirfabrik i Odense SV.

– Jeg er glad for, at MT Højgaard PD har vist os den tillid. Vi glæder os til at komme i gang med nogle både spændende og anderledes boliger udført i totalentreprise, udtaler Jesper Quist fra Byggeselskabet Paulsen, i en pressemeddelelse.

Rækkehusenes første etape består af 22 boliger, som skal stå klar til indflytning den 1. oktober 2024. Desuden skal 20 unikke new yorker-inspirererede lejligheder være klar til indflytning den 1. oktober. Det forventes, at der vil være en byggeperiode på cirka ét år.

LÆS OGSÅ: NU SÆTTES 20 EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER PÅ DALUM PAPIRFABRIK TIL SALG

Rækkehusene (Papirrækkerne) bliver på mellem 90-130 kvadratmeter fordelt på to plan. Hver bolig får egen terrasse og altan på 1. sal.

New Yorker-lejlighederne bliver opført i en af den gamle papirfabriks bygninger, Hollænderhuset. De bliver mellem 120 og 200 kvadratmeter store.

– Jeg er meget tilfreds med denne aftale og ser frem til et godt samarbejde med Byggeselskabet Paulsen. Jeg har store forventninger til at det bliver nogle helt unikke boliger, som bliver opført, udtaler Finn Mortensen, projektdirektør for MT Højgaard Property Development.