Bygma henter ny bæredygtighedskonsulent fra ingeniørfirma

Emil Pelsen er ny bæredygtighedskonsulent i Bygmas Region Midt. Senest har han været civilingeniør hos ingeniørfirmaet Artelia.

I Bygmas Region Midt har man ansat Emil Pelsen som ny bæredygtighedskonsulent. Den uddannede civilingeniør med speciale i arkitektur kommer fra en stilling i Artelia.

Det oplyser Bygma i en pressemeddelelse.

– Han kommer med en fremragende profil qua hans baggrund indenfor arkitektur samt hans titel som DGNB Auditor. Det styrker vores overordnede mål om kontinuerligt at udbygge vores grønne og bæredygtige position, udtaler klima- og bæredygtighedsdirektør i Bygma, Elnaz Ehsani.

Emil Pelsen skal være i tæt kontakt med kunderne i hele regionen med henblik på at skabe stærke relationer.

Læs også: Bygma Gruppen udpeger ny klima- og bæredygtighedsdirektør

– Min opgave bliver at skabe en tryghed ude hos kunderne og sørge for, at den viden som vi sidder på, bliver formidlet på den rette måde. Min force er detaljen i bæredygtighed – så hvis man vil gå i dybden med LCA-analyser, EPD’er eller biodiversitet, så er man havnet det rette sted, udtaler Emil Pelsen.

Regionsdirektør i Region Midt, Peter Gellert, peger på, at ansvarligt byggeri og dokumentationskrav går hånd i hånd.

– Ligesom resten af den danske byggebranche higer vores kunder i regionen også efter solid sparring indenfor bæredygtigt byggeri – og ikke mindst alle de krav, der følger med. Med ansættelsen af Emil kan vi udbygge det og stadfæste vores mål om at være håndværkernes foretrukne sparringspartner, siger Peter Gellert.