Christian Poulsens lejlighed på Christianshavn til salg
Christian Poulsens lejlighed på Christianshavn til salg. Foto: Siesbye Kapsch.

Den tidligere fodbold-landsholdsstjerne Christians Poulsens eksklusive udsigtslejlighed i København er netop kommet til salg med en udbudspris på 14,5 millioner kroner. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

For pengene får du 181 kvadratmeter bolig med en udsigt til Christianhavns Kanal, som ifølge mæglerfirmaet Siesbye Kapsch, der har lejligheden til salg, gør, at det næsten er som at bo på et skib.

Ifølge mægleren er ejendommen tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og opført i 2002 på den gamle B&W-grund.

“Bydelen rummer næsten flere herligheder end man kan remse op og er kendt af alle som et attraktivt og herligt sted at bo og opholde sig. Løvens Gård ligger på Christianshavn på den gamle B&W grund – midt i det hele med kanaler og nærmiljø lige uden for døren”, lyder det i salgsopstillingen.

Selv købte fodboldikonet boligen tilbage i 2007, da han spillede for det spanske tophold Sevilla FC, men efter mere end et årti på adressen er det altså nu ved at være tid til at sige farvel til Christianshavn.

Stor gevinst i vente

Boligmarkedet så lidt anderledes ud for 13 år siden, hvilket betyder, at Poulsen kan se frem til en betydelig gevinst, hvis lejligheden ryger til udbudsprisen.

I hvert fald lagde han dengang – ifølge Boliga.dks oplysninger – 7,6 millioner kroner for boligen. En investering, der kan gå hen og resultere i en fortjeneste på knap syv millioner kroner – når der vel at mærke ikke tages højde for forbedringer, Christian Poulsen har tilført adressen i sin tid som ejer.

Christian Poulsen lagde støvlerne og jobbet som professionel fodboldspiller på hylden i 2015 – og er i dag assistenttræner hos storklubben Ajax Amsterdam – et hold han også selv har spillet for.

Udover Ajax og 92 kampe for det danske landshold tæller karrieren også spilletid for hold som FC København, Juventus og Liverpool.

Se Christian Poulsens lejlighed her.