Citycon med ny chef for specialty leasing

Citycon har ansat Salla Suonperä som Director Specialty Leasing Nordic. Hun får ansvaret for at udvikle mulighederne inden for specialty leasing i Citycon, og bidrage til vækst for lejere i koncernens centre i hele Norden.

Citycon oplyser i en pressemeddelelse, at koncernen har ansat Salla Suonperä som Director Specialty Leasing Nordic. Hun får ansvaret for at udvikle mulighederne inden for specialty leasing i Citycon, og bidrage til vækst for lejere i koncernens centre i hele Norden.

Salla Suonperä startede i sin nye rolle som Director Specialty Leasing Nordic den 15. august 2022. Hun kommer fra en stilling som Commercial Development Manager og kom til virksomheden for ni år siden som en del af Citycons traineeprogram.

– Jeg glæder mig til at tage fat på en ny udfordring hos Citycon. Hos Citycon er der lagt et godt fundament for yderligere vækst for specialleasing. Jeg ser frem til at arbejde sammen med et stærkt team, der hjælper lejere med at udnytte de muligheder, der er i vores centre, siger Salla Suonperä, Director Specialty Leasing Nordic.

Citycon ejer 35 centre på tværs af Norden med 120 millioner besøgende hvert år, hvilket betyder gode muligheder inden for specialleasing.

– Specialleasing er et strategisk investeringsområde for Citycon, og jeg er meget glad for, at Salla nu leder teamet. Hun har været en del af Citycon-familien i flere år og har bevist sit talent i forskellige roller. Salla er den rette person, da specialleasing hjælper lejere med at vokse, samt bringe atmosfære og flere besøgende til vores centre, siger Jussi Vyyryläinen, Vice President Leasing hos Citycon.

I Danmark ejer Strædet i Køge samt Albertslund Centrum, som kan stå over for en større overhaling. Citycon Danmark kom ud af 2021 med et beskedent resultat før skat på 176.000 kroner, viser årsrapporten, der blev fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11. august 2022. Det danske selskabs egenkapital er på -1,4 millioner kroner, mens der er langsigtede gældsforpligtelser for 730 millioner kroner.