Danmarks tre dyreste sommerhuse til salg lige nu

De tre dyreste sommerhuse, der lige nu er til salg i Danmark ligger i henholdsvis Hornbæk, Græsted og Nykøbing Sjælland.

AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Der er ikke meget køjeseng, ekstra sovepladser i et telt på græsplænen eller kø til det eneste toilet over de tre prægtige ferieboliger, der lige nu er de dyreste til salg på sommerhusmarkedet.

I stedet for er der pool, havudsigt og så mange værelser, at selv de mest folkerige familier burde kunne finde plads nok.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Ferieboligerne koster alle i omegnen af 30 til 45 millioner kroner, og ligger alle rundt omkring på Sjællands kyst.

Her er Danmarks dyreste sommerhuse til salg

3. Kystvej 4A i Hornbæk

Sommerhuset i Hornbæk er Danmarks tredjedyreste til salg lige nu. Foto: Brix Westergaard.
Sommerhuset i Hornbæk er Danmarks tredjedyreste til salg lige nu. Foto: Brix Westergaard.

Tæt på vandet i feriebyen Hornbæk ligger et over 100 år gammelt sommerhus, der har gennemgået lidt af en forvandling til en luksusferiebolig. Sommerhuset er sat til salg hos Brix Westergaard.

“Boligen er netop sat fuldstændig i stand, fra inderst til yderst og fremstår meget eksklusiv, med alle moderne bekvemmeligheder og luksuriøse tilvalg”, skriver mægleren om huset, der ligger på en 1.100 kvadratmeter stor grund.

Der er blandt andet seks herskabelige værelser og en stor træterrasse med en indbygget, opvarmet pool. Du kan købe sommerhuset for 27 millioner kroner.

Se sommerhuset her.

2. Rishøjvej 56 i Nykøbing Sjælland

Sommerhuset i Nykøbing Sjælland er Danmarks næstdyreste til salg lige nu. Foto: Elbæks Ejendomsmægler.
Sommerhuset i Nykøbing Sjælland er Danmarks næstdyreste til salg lige nu. Foto: Elbæks Ejendomsmægler.

30 værelser fordelt på fem træhuse med tilhørende tennisbane, opvarmet pool og legeplads. Det er blandt andet noget af det, der følger med det næstdyreste sommerhusudbud på markedet lige nu, som ligger i første række til Isefjorden udenfor Nykøbing Sjælland. Sommerhuset er sat til salg hos Elbæks Ejendomsmægler.

“Enebærgården blev oprindeligt bygget i 1949 og fremstår i dag total nyrenoveret og istandsat”, skriver Elbæks Ejendomsmægler om ejendommen.

Hele molevitten kan blive din for den nette sum af 28,5 millioner kroner.

Se sommerhuset her.

1. Udsholt Strandvej 134 i Græsted

Sommerhuset i Græsted er Danmarks dyreste til salg lige nu. Foto: Ivan Eltoft Nielsen.
Sommerhuset i Græsted er Danmarks dyreste til salg lige nu. Foto: Ivan Eltoft Nielsen.

Det bliver ikke dyrere i øjeblikket end ved Udsholt Strand på kanten til Rågeleje i Nordsjælland. Det er nemlig her, at vi finder førstepladsen over de udbudte sommerhuse til salg ifølge Boliga.dk. Sommerhuset er til salg hos Ivan Eltoft Nielsen.

“Huset er oprindelig bygget i 1907 som det midterste af 3 sommerhuse på stranden. Trillingerne blev de kaldt, for de var identiske. Den historie er i dag historie, og som det næstsidste sommerhus før Rågeleje Strand med de ikoniske omklædningskabiner blev det renoveret fra himmel til kælder i begyndelsen af 2010erne”, oplyser mægleren i salgsopstillingen.

Af den fremgår det videre, at huset ligger på en 5.538 kvadratmeter stor strandgrund, der er Sjællands største.

Prisen på det 295 kvadratmeter store sommerhus lyder på 45 millioner kroner.

Se sommerhuset her.