Fra venstre: Kent Hejn Kristensen, Anette Storm Mike Flörke og Morten Kaad. Foto: Annemarie Vestergård Baumann.
Fra venstre: Kent Hejn Kristensen, Anette Storm Mike Flörke og Morten Kaad. Foto: Annemarie Vestergård Baumann.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Kent Hejn Kristensen fratræder på eget initiativ stillingen som administrerende direktør for DS Gruppen og DS Flexhal for at reducere sin arbejdstid og frigøre tid til andre aktiviteter.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra koncernen.

Kent Hejn Kristensen fratræder som administrerende direktør ved udgangen af regnskabsåret den 31. marts 2024, men arbejder videre i koncernen frem til den 31. august 2024. Han skal således støtte den nye ledelse af DS Gruppen og sikre en god overgang for den nye administrerende direktør i DS Flexhal.

– Sammen med resten af ledelsesteamet har han sat kursen for DS Gruppens succes, der omfatter store byggeprojekter herunder for eksempel byggeriet af DSV i Horsens, et af de største logistikcentre i Europa, samt det første parkeringshusbyggeri med en dansk tilpasning af Goldbeck-systemet, udtaler Dr. Benedikt Krings, der er formand for bestyrelsen for DS Gruppen og administrerende direktør for Goldbeck Europe GmbH, som DS Gruppen har været en del af siden 2022.

LÆS OGSÅ: DIREKTØRSKIFTE HOS DS GRUPPEN I HOBRO

Morten Kaad og Mike Flörke efterfølger Kent Hejn Kristensen. De er begge i forvejen en del af direktionen. Rollen som administrerende direktør i DS Flexhal overtages af Anette Storm, som i dag er COO i DS Flexhal.

Morten Kaad er i øjeblikket administrerende direktør for DS Stålkonstruktion, mens Mike Flörke er Chief Strategy Officer i DS Gruppen. Begge vil fortsætte i deres nuværende roller ud over deres nye stillinger. Anders Brinch Sørensen, administrerende direktør for DS Elcobyg, og Thomas Lundgaard Rasmussen, administrerende direktør for DS Stålprofil, forbliver i direktionen.

Som den nye femte person og ny administrerende direktør for DS Flexhal bliver Anette Storm en del af DS Gruppens ledelse. Hun har været i virksomheden i syv år og varetager i dag stillingen som COO i DS Flexhal.