Kent Hejn Kristensen (til venstre) overtager posten som administrerende direktør for DS Gruppen fra Mads Møller Hansen. Foto: PR.
Kent Hejn Kristensen (til venstre) overtager posten som administrerende direktør for DS Gruppen fra Mads Møller Hansen. Foto: PR.

I marts solgte familien Møller Hansen DS Gruppen og underliggende produktions- og salgsselskaber til den tyske industrikoncern Goldbeck med henblik på at skabe yderligere vækst inden for DS Gruppens kerneområder og støtte Goldbecks ekspansion i Nordeuropa.

Efter salget er Mads Møller Hansen fortsat som administrerende direktør i en planlagt overgangsperiode indtil udgangen af juni. Fra den 1. juli overlader han stillingen som administrerende direktør til Kent Hejn Kristensen. Det oplyser DS Gruppen i en pressemeddelelse.

Kent Hejn Kristensen har gennem 20 år har været med til at forme og udvikle selskabet. Først som administrerende direktør for datterselskabet DS Stålkonstruktion og de seneste år som administrerende direktør for datterselskabet DS Flexhal. En stilling han fortsat vil varetage.

– Jeg har nu haft lejlighed til at lære Goldbeck bedre at kende. Der er er ingen tvivl om, at de vil tilføre DS en masse knowhow på mange områder, herunder bæredygtighed og nye digitale løsninger til at understøtte vores forretning. DS Gruppen står et fantastisk sted, rustet til at møde fremtidens udfordringer, og jeg glæder mig til den fælles rejse, fortæller Kent Hejn Kristensen.

DS Gruppen leverer stål- og betonløsninger til byggeri og industri. Virksomheden har hovedkontor i Hobro og salgskontorer i Norge og Tyskland. Selskabet havde i 2020/21 en samlet omsætning på godt 2,1 milliarder kroner og et resultat før skat på 272 millioner kroner. Virksomheden beskæftiger mere end 600 medarbejdere.

Goldbeck er partner for både mellemstore virksomheder og store virksomheder, investorer,
udviklere og offentlige kunder. Dets udvalg af tjenester omfatter logistik- og industrihaller,
kontor- og skolebygninger, parkeringshuse og beboelsesejendomme, hvor eksisterende
bygninger og bygningsrelaterede tjenester fuldender spektret.

Virksomheden gennemførte mere end 500 projekter i regnskabsåret 2020/2021 med en samlet omsætning i størrelsesordenen 30,5 milliarder kroner. Goldbeck beskæftiger i øjeblikket cirka 10.000 medarbejdere på omkring 90 lokationer i hele Europa.