Føtex har siden 1990 drevet forretning fra Perlegade, men overtager midt i sommerferien den nuværende Kvickly i Borgen Shopping, hvor håndværkerne hen over efteråret vil indrette det nye Føtex-varehus. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Mens indretningen af Føtex Borgen finder sted, vil varehuset i Perlegade fortsat holde åbent, fortæller varehuschef Allan Riis i meddelelesen.

– Vi er glade for at rykke ind i Borgen og i et tæt samarbejde være med til med at holde gang i midtbyen. Denne måde at samarbejde på, er noget, Føtex har haft stor erfaring og succes med i andre byer, udtaler Allan Riis, der trods mulighederne for Føtex samtidig overtager lokalerne efter Kvickly med et vist vemod.

– Det er en lidt speciel situation, og vi er kede af Kvicklys situation, men for os er det en særlig mulighed, fordi vi stod over for at skulle modernisere den nuværende Føtex. Vi håber, at flere af medarbejderne i det gamle Kvickly vil kunne følge med over i det nye Føtex Borgen, udtaler Allan Riis.

Borgen Shopping har 45 butikker, caféer & restauranter og en biograf. Det 23.500 kvadratmeter store butikscenter åbnede den 1. oktober 2013, og kan således snart fejre ti års fødselsdag.

Butikscentret ejes af PFA med 40 procent, Linak med 20 procent, Bitten og Mads Clausens Fond med 20 procent, A. Enggaard med 10 procent og Braten+Pedersen med de resterende 10 procent.

Det nuværende varehus i Perlegade er ejet af Salling Group, der ejer Føtex samt blandt andet Bilka.

Chef for ejendomsudvikling i Salling Group, Carsten Hadsbjerg, fortæller, at der allerede er konkrete planer for ejendommen i Perlegade.

– Hvad der konkret skal ske, kommer vi til at fortælle senere, men det er klart, at en så central placering er både interessant og attraktiv på flere forskellige måder, siger Carsten Hadsbjerg.