Fokus Asset Management med ny vicedirektør

Michael Rønnelund overtager posten som vicedirektør hos Fokus Asset Management i Danmark fra Morten Madsen, som i stedet skal fokusere på vækst i Norden.

Fokus Asset Management rykker rundt i topledelsen. Det oplyser ejendomsforvalteren i en pressemeddelelse.

Michael Rønnelund er per dags dato udnævnt til vicedirektør (Chief Operating Officer) i Danmark. Han overtager posten fra Morten Madsen, der til gengæld er udnævnt til nordisk vicedirektør for Fokus Group Investments.

Michael Rønnelund har været i firmaet siden 2021 som Head of Fund Management. Fokus Asset Management skriver, at han har “strømlinet vores fondsforvaltningsaktiviteter, styrket vores kundeservice og accelereret vores ESG-indsats”.

– Michaels stærke lederskab og ledelsesevner gør ham velkvalificeret til at drive væksten af vores danske forretning, udtaler Tonny Nielsen, administrerende direktør og partner i Fokus Asset Management, i meddelelsen.

Sidste år købte Fokus Asset Management Heimdal Nordic som led i en strategi om at kunne dække alle aspekter indenfor ejendomme i Norden. I sin nye rolle som nordisk vicedirektør for Fokus Group Investments er det forventningen, at Morten Madsen får “mulighed for fuldt ud at eksekvere på koncernens nordiske opkøbs- og vækststrategi”.

– Morten har gjort et stort stykke arbejde med at integrere og implementere operationelle effektiviseringer på tværs af den danske organisation.

– Morten vil nu fokusere mere på at levere vores nordiske vækstambitioner på vegne af vores kunder, udtaler Tonny Nielsen.

Fokus Group Investments har desuden for nylig udnævnt Emma Movitz til nordisk finansdirektør og Martin Månsson som nordisk marketingdirektør.