Ejendomsmægler og partner Kasper Poulsen, EDC Poul Erik Bech Roskilde. Foto: PR.
Ejendomsmægler og partner Kasper Poulsen, EDC Poul Erik Bech Roskilde. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Siden opkøbet af Boligkompagniet i november 2022 har Kasper Poulsen været ansat som associeret partner hos EDC Poul Erik Bech Roskilde. Nu træder indtræder han som partner for boligbutikken i Roskilde, fremgår det af en pressemeddelelse.

EDC Poul Erik Bech samlede erhverv og bolig i et stort bofællesskab tilbage i 2021, og det er i boligafdelingen, at Kasper Poulsen er ny partner.

– Jeg er ekstremt glad for at være med ombord som partner i EDC Poul Erik Bech. Jeg kom til i forbindelse med opkøbet af Boligkompagniet, og vi er nu en af de største og bedste boligmæglere i Roskilde. Det var naturligvis en omvæltning i begyndelsen med sammenlægning af to butikker, men jeg blev taget enormt godt imod, og det blev hurtigt klart for mig, at jeg var landet det helt rigtige sted, udtaler Kasper Poulsen.

Kasper Poulsen er blandt andet uddannet folkeskolelærer. Skolelærertjansen blev dog skiftet ud med mæglergerningen.

LÆS OGSÅ: STORT BOLIGPROJEKT I ROSKILDE PÅ TEGNEBRÆTTET

I EDC Poul Erik Bech Roskilde bliver Kasper Poulsen en del af et hold med seks medarbejdere, der dagligt arbejder tæt sammen med erhvervsafdelingen, som de deler bygning med.

– Jeg ser frem til at lære alle nye kunder at kende og møde dem med et smil og åbne arme i vores fine boligbutik. Jeg glæder mig desuden til at etablere et stærkt samarbejde med vores sambo EDC Erhverv Poul Erik Bech. Vi kan lære meget af hinanden, og det skal vi drage nytte af. Afdelingen går ekstremt spændende tider i møde, og det glæder jeg mig enormt til at være en del af, udtaler han.

EDC Poul Erik Bech består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.