Freja sætter politistation i Aabenraa til salg

Freja Ejendomme,sætter i dag to nye ejendomme til salg i Jylland. Der er tale om en tidligere politistation i Aabenraa og en skovløberbolig i Hastrup.

Statens Ejendomsselskab, Freja Ejendomme, oplyser i en pressemeddelelse, at to ejendomme i dag sættes til salg.

På Haderslevvej 52 i Aabenraa ligger en tidligere politistation, der oprindeligt blev opført som tysk privatskole.

Der er senere blevet bygget til, og ejendommen består i dag af hovedbygningen fra 1924 med to tilhørende længer i tre etager. Dertil kommer kælder og udbygninger i form af garager og cykelskure.

Freja sætter politistation i Aabenraa til salg. Foto: Esoft.
Freja sætter politistation i Aabenraa til salg. Foto: Esoft.

Ejendommen har et samlet erhvervsareal på 3.462 kvadratmeter, skriver Freja Ejendomme, som videre oplyser, at grunden er på 9.157 kvadratmeter og indeholder tre asfalterede adgangsveje og et større parkeringsområde.

– Denne udviklingsejendom rummer et kæmpe potentiale og det kræver ikke meget fantasi at forestille sig eksempelvis hotel, kontordomicil eller boliger i den flotte ejendom. Der er rigtig mange muligheder og med den centrale placering som en ekstra bonus, tror jeg der kommer til at være mange interesserede i denne ejendom, udtaler Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme, i meddelelsen.

Freja sætter politistation i Aabenraa til salg. Foto: Esoft.
Freja sætter politistation i Aabenraa til salg. Foto: Esoft.

Udvikling af ejendommen kræver en ny lokalplan og et kommuneplantillæg, der ændrer anvendelse af ejendommen fra offentlige formål til ny anvendelse.

Freja Ejendomme har overtaget ejendommen fra Bygningsstyrelsen, og det er mægler Evald Møller i Aabenraa, som varetager salget af ejendommen på vegne af Freja Ejendomme, oplyses det. Ejendommen er sat til salg med et prisskilt på 11 millioner kroner.

Cirka 140 kilometer nordpå finder man i Hastrup tæt på Brande dagens anden ejendom. På Kjærvej 6 ligger en skovløberbolig fra 1897.

Freja sætter Skovløberbolig i Hastrup ved Brande til salg. Foto: Luftfoto Danmark.
Freja sætter Skovløberbolig i Hastrup ved Brande til salg. Foto: Luftfoto Danmark.

Den har et boligareal på 105 kvadratmeter, og huset ligger på en grund, der er godt 5.600 kvadratmeter stor. Indkøb, skole og daginstitutioner findes i Thyregod, som ligger cirka 5 kilometer fra ejendommen.

Freja Ejendomme har overtaget ejendommen fra Naturstyrelsen, og det er Danbolig i Give, der varetager salget af ejendommen på vegne af Freja Ejendomme. Ejendommen er udlejet, oplyser Freja Ejendomme. Ejendommen er sat til salg for 745.000 kroner, fremgår det af Freja Ejendommes hjemmeside.