Mikael Jakobsen, nedrivningsdirektør hos G. Tscherning. Foto: PR.
Mikael Jakobsen, nedrivningsdirektør hos G. Tscherning. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Posten som direktør for nedrivning har været ledig siden foråret 2023, men nu har G. Tscherning formået at tiltrække en profil til at udfylde funktionen.

Mikael Jakobsen er således ny nedrivningsdirektør, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– Det er altid en fornøjelse at arbejde med de bedste i branchen, og jeg værdsætter den dedikation og professionalisme, der kendetegner G. Tscherning A/S. Jeg ser frem til de opgaver, som venter forude og bidrage til virksomhedens fortsatte succes, udtaler Mikael Jakobsen.

Mikael Jakobsen kommer senest fra J. Jensen, hvor han de sidste ti år har beskæftiget sig med alle aspekter af nedrivnings-, sanerings- og renoveringsprojekter, lige fra tilbudsgivning til projektstyring og udførelse.

Læs også: Industriejendom i Hedehusene solgt på to dage

Han har de seneste år været projektchef og har især haft ansvaret for virksomhedens risikostyring og strategi. Tidligere i Mikaels karriere har han også været byggeleder for Pihl & Søn.

Søren Tscherning, administrerende direktør for G. Tscherning, glæder sig over, at virksomheden har fået Mikael Jakobsen med om bord.

– Mikael kommer med solid erfaring fra branchen og kan derfor bidrage positivt til udviklingen af Tschernings nedrivningsforretning. Mikael har fingeren på pulsen, både forretningsmæssigt og hvad angår den grønne omstilling. Nedrivning er en kerneforretning i Tscherning, som vi fortsat skal udvikle og tilpasse til vores kunders behov, og jeg er sikker på, at Mikael er den rette til at stå i spidsen for dette, siger Søren Tscherning.

Mikael Jakobsen er uddannet diplomingeniør (Bygning) fra Danmarks Tekniske Universitet.