Litotryk køber industriejendom på Baldersbuen i Hedehusene af Telau for 14,5 millioner kroner. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
Litotryk køber industriejendom på Baldersbuen i Hedehusene af Telau for 14,5 millioner kroner. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.

En in­du­stri­e­jen­dom­ på Baldersbuen 14 i Hedehusene er for nylig blevet solgt på to dage før sagen overhovedet kom på nettet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har formidlet salget af ejendommen.

Det er Litotryk, som har købt den godt 1.900 kvadratmeter store ejendom af deres leverandør Telau. Prisen på handlen lyder på 14,5 millioner kroner.

Litotryk er en full-service grafisk virksomhed, som siden 1991 har specialiseret sig i tryk og grafiske opgaver fra deres domicil i Brøndby. Nu flytter den grafiske virksomhed til Hedehusene.

– Det er det, jeg kalder for en hurtig handel. I Jylland, hvor jeg kommer fra, kalder vi det “grillkylling”. Ikke så meget betænkningstid frem og tilbage. Vi var indstillet på at flytte, så da muligheden opstod, slog vi til. Det endte så med den her ejendom i Hedehusene, som vores leverandør Telau fraflytter. Lotte Bach fra EDC Erhverv var også hurtig i processen og god til at følge op, så på den måde faldt alt på plads på en god måde, udtaler Ole Lundsgaard, direktør Litotryk.

LÆS OGSÅ: FLERE TOMME LAGERLOKALER PÅ VESTEGNEN ER GODT NYT

– Vi flytter fra Brøndby til Hedehusene for at få mere plads. Ejendommen har kun et-plan og er nem at indrette. Ejendommen er bygget som lager og derfor ikke gearet til vores produktion – endnu. Derfor vil vi hurtigst muligt gå i gang med at renovere og tilføre mere strøm til bygningen, uddyber han.

Sælger af in­du­stri­e­jen­dom­men i Hedehusene er Telau, som er et grossistled til den grafiske branche og leverer alle former for op­hængstil­be­hør og fast­gø­rings­hjæl­per­mid­ler til blandt andet skilte.

– Vi har ganske enkelt ikke brug for så meget plads. Vi har haft udlejet halvdelen af ejendommen i en årrække, men da vores tidligere udlejer fraflytter, var der pludselig en mulighed for at sælge, udtaler Søren Perby, direktør hos Telau.

EDC Erhverv Poul Erik Bech består af 19 erhvervscentre, og når salget af ejendommen kunne realiseres på blot to dage, skyldes det et samarbejde mellem to af erhvervscentrene.

LÆS OGSÅ: BRØDRE SÆLGER INDUSTRIGRUND I TAASTRUP FOR 15 millioner

– Jeg fik et opkald om mandagen og tog ud og vurderede ejendommen. Om onsdagen var Ole Lundsgaard til fremvisning og aftalen kom mere eller mindre i hus. Herfra gik det stærk og inden for kort tid var aftalen underskrevet, udtaler Lotte Bach, erhvervschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bach Taastrup-

Hun fortæller videre, at hendes kollega Frank Kristensen fra Herlev tidligere havde fremvist en anden in­du­stri­e­jen­dom i Glostrup for køberen.

– Det viser bare, at vi har fingeren på pulsen i forhold til kunderne, at der er stor efterspørgsel på denne type in­du­stri­e­jen­dom og ikke mindst, at vi har en stærk synergi mellem de forskellige EDC-erhvervscentre, og at vi er gode til at samarbejde på tværs, udtaler Frank Kristensen, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev.