Søren Laubjerg Daugaard, administrerende direktør for Rasmus Friis A/S. Foto: PR.
Søren Laubjerg Daugaard, administrerende direktør for Rasmus Friis A/S. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Som led i et generationsskifte har Søren Laubjerg Daugaard per 1. april sat sig på posten som administrerende direktør for Rasmus Friis A/S.

Det skriver den mere end 30 år gamle entreprenørvirksomhed i en pressemeddelelse.

– Jeg ser frem til at arbejde strategisk med de synergier, der er mellem Tetriis-koncernens egne, store koncepter og de mange spændende projekter, vi udvikler og opfører for andre bygherrer. Vi er en del af en stærk værdikæde, og det bliver mit arbejde fortsat at udvikle og tydeliggøre alt det, vi kan, udtaler Søren Laubjerg Daugaard.

Han afløser afgående administrerende direktør Michael Borchers, der nu vil hellige sig sin tid til at arbejde med virksomhedens nye forretningsområde Totalentreprise med udvikling (TEU), som i de kommende år vil fylde blandt de tilbudte services hos Rasmus Friis.

– Søren har været min makker i mange år, og jeg er helt tryg ved at overdrage stafetten til ham. Selv glæder jeg mig til at komme tilbage til udviklingsprojekterne, udtaler Michael Borchers.

Søren Laubjerg Daugaard blev for 11 år siden en del af Tetriis-koncernen. Dengang kom han til med ledelseserfaring fra blandt andet Sjælsø Gruppen, Pihl & søn og NCC.

De seneste tre år har han side om side med Michael Borchers indgået i direktionen, som sidste år også blev udvidet med CTO Rasmus Hougaard.

Læs også: Rasmus Friis skal bygge ny børnehave i Jyllinge

– Søren har gjort et fantastisk stykke arbejde i direktionen og har gennem årene gjort sig klar til at løfte en vigtig arv. Søren er grundig, arbejdsom – den sindige jyde – og et godt supplement til både mig og koncernledelsen generelt, siger Rasmus Friis, grundlægger og medejer af både Tetriis og Rasmus Friis.

Årets første kvartal har allerede budt på flere spændende, nye projekter for Rasmus Friis.

Under eget tag fylder de indledende arbejder på et stort udviklingsprojekt og mere end 300 boliger i Hillerød, som skal opføres for Tetriis.

På den eksterne linje er man netop begyndt arbejdet på et nyt og moderne medborger- og sundhedshus i Ishøj Kommune under navnet Brohuset. Et visionært byggeri med fokus på fællesskab, bæredygtighed og danske byggetraditioner.

Og i den kommende tid tager entreprenøren blandt andet første spadestik på Odsherred Forsyning og det kreative børnehus Akeleje i Jyllinge samt færdiggør et ambitiøst, bæredygtighedsfokuseret renoverings- og udbygningsprojekt på Frederiksborg Gymnasium.