Her er Danmarks dyreste sommerhuse i kvadratmeterpriser

I Tisvildeleje blev et sommerhus for et par uger siden sat til salg med en kvadratmeterpris på 225.000 kroner, hvilket er landets højeste for en feriebolig.

Det er sommerhuspriserne, der har haft allermest vind i sejlene i de to foregående raketår på boligmarkedet. Siden 2019 er kvadratmeterpriserne for de udbudte sommerhuse steget 37 procent.

Men selvom priserne ligger på det højeste niveau nogensinde, så er der nogle sommerhuse til salg, der sprænger statistikken i stumper og stykker. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

For hvor du i gennemsnit skal betale 24.500 kroner per kvadratmeter på landsplan, så skal der langt mere til, hvis du skal købe landets dyreste sommerhuskvadratmeter til salg lige nu.

Her er landets dyreste sommerhuskvadratmeter til salg

Danmarks dyreste sommerhuse i kvadratmeterpriser. Foto: Kortforsyningen.
Foto: Kortforsyningen.

1. Strandvejen, Tisvildeleje

Hvis det er dig, der skal overtage nøglerne til det røde træsommerhus på Strandvejen i feriebyen Tisvildeleje, skal du være villig til at betale intet mindre end 225.000 kroner for hver af ferieboligens 60 kvadratmeter.

Det klassiske sommerhus fra 1940 ligger i anden række til vandet i den nordsjællandske kystby og er til salg hos ejendomsmægler Camilla Thouber for 13,5 millioner kroner, der altså sikrer det pladsen som landets højeste kvadratmeterpris.

Se sommerhuset her

Danmarks dyreste sommerhuse i kvadratmeterpriser. Foto: Lars Gundersen, Adam Schnack.
Foto: Lars Gundersen, Adam Schnack.

2. Haldsvej, Liseleje

Længere nede ad Sjællands nordkyst i Liseleje er et moderne sommerhus fra 2002, der ligger i første række til vandet med udsigt udover Kattegat, til salg hos ejendomsmægler Adam Schnack for 20 millioner kroner.

Det betyder, at du skal slippe over 206.000 kroner for hver af ferieboligens i alt 97 kvadratmeter, der ifølge Boliga.dk, er landets næstdyreste kvadratmeterpris for et sommerhus til salg netop nu.

Se sommerhuset her

Danmarks dyreste sommerhuse i kvadratmeterpriser. Foto: Kortforsyningen.
Foto: Kortforsyningen.

3. Pyramidestien, Tisvildeleje

Længere inde i landet i Holløse omgivet af den nordsjællandske natur ligger et gammelt hus fra 1925 – komplet med bindingsværk og stråtag.

I dag er det forvandlet til en eksklusiv feriebolig på 143 kvadratmeter, som altså koster mere end 174.800 kroner per styk – grundet den svimlende udbudspris på 25 millioner kroner. Det giver således landets tredjedyreste kvadratmeterpris for sommerhuse til salg lige nu. Sommerhuset er til salg hos ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen.

Se sommerhuset her