Her er Skandinaviens dyreste lejligheder

Liebhavermarkedet i Skandinavien stortrives. Her er de dyreste ejerlejligheder, der lige nu er offentligt til salg i Norge, Sverige og Danmark.

Tagterrasser, vilde udsigter og en overflod af kvadratmeter til mange millioner kroner. Liebhavermarkedet i Skandinavien stortrives og ovenstående er noget af det, du kan få, hvis du køber en af de ejerlejligheder, der lige nu er de dyreste til salg på det offentlige boligmarked i Norge, Sverige og Danmark. Det skriver boligmediet Boliga.dk. 

Ejerlejlighederne repræsenterer den absolutte top af markedet i de nordiske lande med udbudspriser, som langt de færreste kan være med på – hvis du da ikke lige ligger inde med mindst 30 millioner kroner.

Her er Skandinaviens dyreste ejerlejligheder til salg netop nu

Sveriges dyreste lejlighed

De dyreste lejligheder i Skandinavien. Sveriges dyreste lejlighed ligger i Torsplan i Stockholm. Foto: Eklund Stockholm New York.
De dyreste lejligheder i Skandinavien. Sveriges dyreste lejlighed ligger i Torsplan i Stockholm. Foto: Eklund Stockholm New York.

Sveriges topspiller på liebhavermarkedet lige nu er en kæmpe penthouselejlighed på 33. etage i et 125 meter højt tårn af en lejlighedsbygning – den højeste af sin slags i Stockholm – hvor den 200 kvadratmeter store adresse ligger. Lejligheden ligger i Torsplan.

Niklas Berntzon, der er partner hos liebhavermægleren Eklund Stockholm New York og varetager salget af den dyre ejerlejlighed, beskriver lejligheden som det vildeste, boligmarkedet har at byde på i den svenske hovedstad lige nu. 

– Hvis du er kræsen (og rig), så findes der ikke noget, der er mere cool og internationalt at købe lige nu i Sverige. Hele den øverste etage har udsigt til alle fire verdenshjørner samt en terrasse på taget med sol hele dagen, siger Berntzon til Boliga.dk. 

Lejligheden i Stockholm koster 39,34 millioner kroner.

Danmarks dyreste lejlighed

De dyreste lejligheder i Skandinavien. Danmarks dyreste lejlighed ligger i Silkegade i København K. Foto: Elbæks Ejendomsmægler.
De dyreste lejligheder i Skandinavien. Danmarks dyreste lejlighed ligger i Silkegade i København K. Foto: Elbæks Ejendomsmægler.

Danmarks dyreste ejerlejlighed lige nu er en luksuriøs en af slagsen, der ligger tæt på Kongens Nytorv og Strøget midt i København. 

Den kæmpestore ejerlejlighed på Silkegade i København K spreder sig over intet mindre end 291 kvadratmeter og hele tre etager i toppen af et gammelt baghus fra 1902. 

Ifølge salgsmaterialet hos liebhavermægleren Elbæks Ejendomsmægler følger der desuden også tre tagterrasser med i den milliondyre udbudspris. Lejligheden koster 32,5 millioner kroner.

Se lejligheden her

Norges dyreste lejlighed

De dyreste lejligheder i Skandinavien. Norges dyreste lejlighed ligger i Frederikstad. Foto: Steffen Larsen (EIE eiendomsmegling).
De dyreste lejligheder i Skandinavien. Norges dyreste lejlighed ligger i Frederikstad. Foto: Steffen Larsen (EIE eiendomsmegling).

Norges dyreste ejerlejlighed ligger på Tordenskiolds Gate i den historiske by Fredrikstad syd for Oslo ud til skærgården. Den eksklusive penthouselejlighed på hele 292 kvadratmeter har da også udsigt til vandet fra sin placering øverst i et nybyggeri fra 2019. 

Udover fem værelser, følger der også en privat tagterrasse på over 200 kvadratmeter med til den eksklusive adresse.

– Ejendomme i det dyre segment har været efterspurgt og solgt godt under pandemien. Til de mest specielle og allerdyreste ejendomme er der dog et mindre udsnit af mulige købere, som naturligvis gør, at det tager lidt længere tid at sælge, siger ejendomsmægler Jens August Larsen fra mæglerbutikken EIE Fredrikstad, der har lejligheden til salg til Boliga.dk. 

Lejligheden i Frederikstad koster 22,24 millioner kroner.

Boliga.dk har kun medtaget færdigbyggede ejerlejligheder til salg på det offentlige boligmarked i Danmark, Sverige og Norge. Projektsalg er udeladt.