Jannik Vestergaard køber Danmarks dyreste rækkehus i 2019.
Jannik Vestergaard køber Danmarks dyreste rækkehus i 2019. Foto: Siesbye Kapsch.

I det nye år kan fodboldspiller Jannik Vestergaard og hustruen, Pernille Vennike, samle den lille familie, alle pakkenellikerne og rykke ind på Holmen i København, hvor forsvarsspilleren fra Southampton FC har købt Danmarks dyreste rækkehus i 2019 til 30 millioner. Det oplyser boligsitet Boliga.dk.

For det beløb har parret fået over 380 kvadratmeter bolig fordelt på fire plan i et af flådens gamle magasiner fra 1774, der er ligger tæt på Operaen med udsigt til Københavns kanaler.

Mæglerkæden, Siesbye Kapsch bekræfter salget af rækkehuset, som de i salgsopstillingen beskriver som: “istandsat med respekt for boligens historie og indrettet med et rustikt look med bindingsværk og bjælker.”

Det høje beløb, som landsholdspilleren og hustruen har lagt for de otte værelser i det eksklusive københavnerkvarter, resulterer i årsrekorden som det dyreste rækkehus solgt i Danmark i 2019. Og så er handlen også blandt de dyrest handlede rækkehuse nogensinde.

Det er dog ikke det eneste rækkehus, der i år er gået for et kæmpe millionbeløb. Et af de såkaldte “engelske rækkehuse” på Toldbodgade i det indre København blev nemlig solgt i sommer for 24,9 millioner kroner. Det skriver Boliga.dk.

Det betyder, at køberen smed intet mindre end 84.122 kroner for hver af de 296 kvadratmeter i den 10-værelses store bolig, der er årets næstdyreste rækkehus-handel.

Jannik Vestergaard har siden 2018 spillet på den sydengelske grønsvær med nummer fire på ryggen for Premier League-holdet Southampton FC. Han har også spillet flere kampe for det danske landshold.

Han er gift med Pernille Vennike, der i juli fødte parrets første barn – en søn.

Se landets dyreste rækkehuse her.