Jensen Gruppen forbedrer bundlinjen med 100 millioner

Jensen Gruppen, som blandt andet står bag Adserballe & Knudsen, CG Jensen og Jönsson Entreprise, forbedrede resultatet markant i 2022.

I regnskabet for 2022 kan Jensen Gruppen præsentere en forbedring af resultatet på omkring 100 millioner kroner sammenlignet med sidste år, og afslutter dermed året 2022 med et overskud før skat på 11,8 millioner kroner før skat. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Den stod på hovedrengøring i 2021, hvor Jensen Gruppen ændrede i ledelsen og organisationsstrukturen, og selskabet ser endnu bedre takter for fremtiden, lyder det. Jensen Gruppen forventer således yderligere fremgang i 2023.

– Jeg er overordnet set tilfreds med overskuddet på 11,8 millioner kroner før skat. Ikke så meget det faktuelle tal, men mere årsagen bag fremdriften, udtaler Jens Jensen, direktør i Jensen Gruppen.

LÆS OGSÅ: ADSERBALLE & KNUDSEN VENDER UNDERSKUD TIL OVERSKUD I 2022

– Vi er nemlig igen rykket tættere sammen i selskaberne, så vi bedre kan hjælpe hinanden i hverdagen. Det oplever vi store synergieffekter af. Med andre ord har vi altså foretaget organisationsændringer, som har givet pote, og som har gjort det muligt for os bedre at understøtte selskaberne på tværs af koncernen. Det er også på baggrund af den positive udvikling, at jeg er sikker på, at vi vil fortsætte med yderligere vækst i 2023.

En forbedring af driftsresultatet på cirka 100 millioner kroner vil de fleste virksomheder se som en meget positiv udvikling.

Og selvom det kan lyde af meget, inklusive et resultat på 11,8 millioner kroner før skat, er det langt fra de resultater, som Jensen Gruppen har præsteret førhen.

– Målet er afgjort, at vi finder tilbage til de resultater, vi tidligere har leveret, og det føler jeg mig overbevist om, at vi kommer til over tid. Den store forbedring alene fra 2021 til 2022, samt det jeg ser i koncernen nu, betyder, at vi kommer til at se endnu bedre resultater fremover, udtaler Jens Jensen.

LÆS OGSÅ: JÖNSSON ENTREPRISE FIK REKORDÅR I 2022

– Organisationsændringerne har i de fleste selskaber været meget små, men meget store i enkelte selskaber, hvor vi har justeret i den grundlæggende administration. Det er nødvendigt en gang imellem, har jeg måtte sande, og nu befinder vi os igen et sted, hvor alle går i samme retning. Det glæder mig enormt, at vi er i sync som koncern, og vi igen kan lægge alle vores kræfter i det, vi er bedst til.

Jensen Gruppen består af mere end 55 selskaber. Koncernen består af flere forretningsben, der tæller entreprenørvirksomhed og ejendomme samt et udviklingsspor.

Blandt selskaberne under paraplyen er Adserballe & Knudsen, CG Jensen, Jönsson Entreprise, Nedrivningsaktieselskabet J. Jensen og Kissendrup Entreprenør.