Jysk åbner midt i København

Jysk har i dag åbnet en ny butik på Borgergade midt i København. Butikken er knap halvt så stor som kædens almindelige butikker.

Jysk vil gerne brede sig i ud over det ganske land, men det er en udfordring at finde lejemål i storbyerne, der kan huse de normale Jysk-butikker.

Derfor er det heller ikke en helt almindelig butik, der i dag er åbnet i Irmas gamle lokaler på Borgergade 27 i hjertet af København.

Det skriver boligkæden i en pressemeddelelse.

Med sine 515 kvadratmeter salgsareal adskiller butikken i Borgergade sig fra en almindelig Jysk-butik, der har omkring 1200 kvadratmeter salgsareal.

– Vi vil gerne gøre det endnu lettere for kunderne i storbyen at handle i Jysk, så vi har udfordret vores normale koncepter og samlet alt det bedste fra Jysk i et slags minikoncept, fortæller Bo V. Andersen, landechef for Jysk Danmark.

Det er allerede et koncept, man har haft succes med i Jysk-butikken, der åbnede på Frederiksberg tilbage i oktober, der ligesom den i Borgergade er en “minibutik”.

– Det er gået over al forventning. Feedbacken fra kunderne har været, at de ikke oplever forskel i forhold til en almindelig størrelse butik, fordi vi stadig har rigtig mange af varerne. Nu er de bare udstillet i andre inspirerende miljøer, og det har kunderne været virkelig glade for, fortæller Lukas Gotsæd, der er butikschef for butikken på Frederiksberg og ligeledes bliver butikschef for butikken i Borgergade.

Der venter endnu en åbningsfest den 28. juni i år. Her udvider Jysk nemlig minikonceptet med den tredje minibutik i rækken i Bagsværd.