Kirppu Loppesupermarked åbner i Køge

I Den Hvide By i Køge åbner Kirppu kædens butik nummer 24. Den ekspansive loppesupermarkedskæde åbnede den første butik i 2014.

I 2014 åbnede Kirppu sit første loppesupermarked. Nu er kæden klar til at åbne butik nummer 24. Selvom året endnu er ungt, er det kædens anden nye butiksåbning i 2023.

Butikken i erhvervsområdet Den Hvide By i Køge slår dørene op lørdag den 18. februar klokken 10 på Theilgaardsvej 1, oplyser kæden i en pressemeddelelse.

– Siden start har vi holdt åbningsfest med gratis fadøl og sodavand til alle loppeglade besøgende – og så kommer vores maskot forbi og hilser på børn og voksne. Det, synes vi, er en rigtig god måde at lære vores nye naboer at kende, fortæller Pernille Seidenfaden, driftschef hos Kirppu Loppesupermarked, i meddelelsen.

Selvom det er første gang butikken åbner, er det ikke et tomt loppesupermarked. Hele ugen har butikken nemlig været åben for standlejere, så de har kunne sætte deres mange ting op på deres stand.

– Det, at vi sælger vores kunders ting, giver et naturligt tæt forhold, og det vil vi gerne værne om. Der er ingen tvivl om, at det er en tillidssag for vores kunder, at de sætter deres personlige ejendele til salg hos os – derfor er det også ekstremt vigtigt for os, at de føler sig trygge hos os og ved, at vi gerne vil dem, fortæller Pernille Seidenfaden.

Butikken er fuldt booket til åbningen, men du har mulighed for at booke stand til åbningsprisen af 150 kroner endnu.

Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014.