AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

KPK Døre og Vinduer i Nykøbing Mors har haft fuldt hus i syv dage, hvor håndværkere fra hele landet har været forbi.

Under besøgene har håndværkerne fået et indblik i produktionen, logistikken bag bestilling og levering til kunderne samt fået mulighed for at møde medarbejderne, der dagligt servicerer dem på mail og telefon.

Det skriver vindues- og dørproducenten i en pressemeddelelse.

– Fabriksbesøgene har været noget af et tilløbsstykke, hvor vi trods ekstraarrangementer har måttet tænde røde lygter. Selv håndværkere fra Sjælland er kommet hele vejen til Mors i fyldte busser, som vi hurtigt fandt nødvendigt at leje, for at efterkomme interessen, siger Peter Johannesen, salgschef hos KPK Døre og Vinduer.

– Fabriksbesøgene er oplagte, når vi har en produktion på dansk grund, som vi kan vise frem og bruge som en læringsdag for vores håndværkerkunder, for det giver uden tvivl et andet perspektiv på vores produkter, når man ser dem blive fremstillet.

KPK’s produktsortiment sælges gennem håndværkerfirmaer, og derfor er det vigtigt, at de føler en tilknytning og mulighed for at få hjælp fra vindues- og dørproducenten, og de ligeledes kan give den rette rådgivning til de private kunder samt hjælpe med at afklare spørgsmål under købsprocessen.

Læs også: Konservativ byggebranche efterspørger viden om mindre klimabelastende byggematerialer

– I de fleste tilfælde er det håndværkeren, der har al kontakten med kunderne gennem hele processen fra ordre til montage, så de skal have den fornødne viden til at kunne svare på kundernes spørgsmål ude i marken. Dér er fabriksbesøget en stor hjælp, men udover at give håndværkerne et indblik i vores produktion, er besøget en anledning til at sætte ansigt på de mange medarbejdere fra KPK, som håndværkerne er i kontakt med på mail og telefon, for det gavner samarbejdet, når man får mulighed for at hilse på hinanden, siger Peter Johannesen.

En af dem, der har lagt vejen forbi KPK er Lars U. Nielsen, der er ejer og grundlægger af tømrer- og snedkerfirmaet LUN Byg i Ballerup, og han er glad for at have taget turen fra Sjælland til Mors.

– Jeg har brugt KPK som leverandør de seneste 20 år og er meget glad for produkterne, og så kunne jeg godt tænke mig at se, hvordan de blev lavet i virkeligheden. Det har også været godt at få sat ansigter på de folk, vi snakker med i telefonen, som yder et højt serviceniveau. Og så er det rigtig fint, at det bliver produceret i Danmark, for jeg vil gerne støtte dansk produktion, siger han.